Nyrkkeilijä Eva Wahlström:”En pysty katsomaan televisiosta väkivaltaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Nyrkkeilijä Eva Wahlström: ”En pysty katsomaan televisiosta väkivaltaa”

Tv-lehden juttusarjassa tavataan takavuosien tv-suosikkeja. Tällä viikolla vuorossa on Suurin pudottaja -ohjelmasta tuttu Eva Wahlström.

Suurin pudottaja -ohjelman valmentajana nähty Eva Wahlström puolustaa keväällä voittamaansa nyrkkeilyn maailmanmestaruutta.­

12.7.2015 11:01

Kuka? Eva Wahlström, 34.

Mistä tuttu? Suomen menestyneimpiä nyrkkeilijöitä. Valmensi Suurin pudottaja -sarjassa painonpudotusjoukkueita vuosina 2006, 2007 ja 2009.

Nykyään: ”Nyrkkeilen ja puolustan keväällä voittamaani maailmanmestaruutta. Tänä kesänä olen mukana myös MTV3:n ja Avan asuntomessuohjelmissa. Opiskelen sisustusarkkitehtuuria ja olen kuusivuotiaan pojan äiti. Varmaan kirjoitan lisää kirjoja.”

2007: Eva oli toinen Suurin pudottaja -ohjelman kapteeneista.­

Paras muistoni tv-ajoilta: ”Suurimmassa pudottajassa parasta olivat onnistumiset, kun vahvasti ylipainoiset ihmiset oppivat uusia elämäntapoja, joita heidän olisi pitänyt oppia jo lapsena. Muutamien kanssa minulle tuli oikeasti läheiset välit.”

En kaipaa televisiosta: ”Juonittelua. Suurimmassa pudottajassa aikuisetkin muuttuivat lapsiksi, kun kyse oli kisasta. Tosi-tv antaa kauhean kuvan: ihmisistä on tullut hirveän itsekkäitä. Katson tosi vähän telkkaria, koska monesta asiasta tulee paha mieli.”

Itse katson tv:stä: ”Netflixistä katson tällä hetkellä lakimiessarjaa Pukumiehet. Se on nokkela sarja, jossa hahmot kehittyvät koko ajan. Siinä ei ole väkivaltaa, ajojahtia tai räiskintää. En pysty katsomaan väkivaltaa yhtään. Läksyinä katson nyrkkeilyä jonkin verran.”

 Tosi-tv antaa kauhean kuvan: ihmisistä on tullut hirveän itsekkäitä.

Minut saisi houkuteltua takaisin ruutuun: ”Jos tulee ohjelma, jonka tekeminen tuntuu oikealta. Koen olevani etuoikeutettu, kun olen saanut urheilla ja olen hyvä joissakin asioissa. Jos pystyn jeesaamaan muita ihmisiä, koen sen velvollisuudekseni.”

Jos nyrkkeilystä tehtäisiin viihdeohjelma, mitä asioita siinä pitäisi olla mukana? ”Sen tekeminen olisi vaikeaa. Monilla on väärä kuva siitä, että nyrkkeily on vain päähän lyömistä. Minun silmissäni se on tietynlaista tiedettä ja taidetta, mutta viihdeohjelmassa se saattaisi mennä väärille raiteille.”

Ruudusta kadonneet -juttusarja ilmestyy sunnuntaisin. Eva Wahlström ja Milla Alftan esittelevät poimintoja asuntomessuilta arkisin MTV3:lla ja Avalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?