Uskoisitko samaksi viettelijäksi? Näin vuodet ovat kohdelleet soturiprinsessa Xenaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Uskoisitko samaksi viettelijäksi? Näin vuodet ovat kohdelleet soturiprinsessa Xenaa

Soturiprinsessa Xenaa aikoinaan näytellyt Lucy Lawless on tehnyt vuosien mittaan vaikuttavan näyttelijänuran suosituissa televisiosarjoissa.

10.7.2015 19:28 | Päivitetty 11.7.2015 22:53

Soturiprinsessa Xenasta kertovaa scifi-fantasiasarjaa kuvattiin vuosina 1995-2001. Xenaa näytteli nykyään 47-vuotias Lucy Lawless.

Xena luotiin alun perin Hercules-nimisen televisiosarjan sivutuotteena, mutta siitä tuli nopeasti Herculesia suositumpi sarja.

Xena: Warrior Princess -televisiosarjaa on esitetty myös Suomen televisiossa. Sitä on esitetty vuosina 1997-2004 ja sen uusintajaksoja näytettiin muun muassa Sub-kanavalla vuonna 2009.

Tältä näytti rohkeasti pukeutuva soturiprinsessa Xena.­

näyttelijä Lucy Lawless on muuttunut melkoisesti sitten Xenan aikojen.­

Soturiprinsessa Xena oli naispuolisten sankarihahmojen edelläkävijä, joka voi olla osasyy siihen, miksi se oli aikanaan niin suosittu.

Näyttelijä Lucy Lawless poseerasi kuvaajille Kaliforniassa torstaina 9. heinäkuuta.­

Lawless on sittemmin näytellyt lukuisissa muissa maineikkaissa televisiosarjoissa. Hänet muistetaan muun muassa televisiosarjoista Parks and Recreation, S.H.I.E.L.D.-agentit sekä Spartacus -sarjan eri tuotantokausilta.

Kuvassa näyttelijä Lucy Lawless.­

Kaikki eivät kuitenkaan osaa enää yhdistää tätä naista 90-luvun suosikkihahmo Xenan rooliin.

Kuvassa Lucy Lawless.­

Lawless nousi otsikoihin vuonna 2012 luvattomasta laivalle tunkeutumisesta Greenpeacen protestin yhteydessä. Teko tapahtui helmikuussa 2012, ja Lawlessia uhattiin tuolloin jopa vankeustuomiolla. Kohteena oli öljy-yhtiö Shellin alus.

Näyttelijä tuomittiin vuonna 2013 maksamaan sakkoja ja suorittamaan yhdyskuntapalvelusta, mutta vankilatuomion hän onnistui välttämään.

Yllä olevalla videolla Lucy Lawless kuvattuna New Yorkissa viime huhtikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?