Jari Sillanpää kertoi ex-rakkaan reaktiosta hittibiisiin: "Menit sitten laittamaan rahoiks meidän erolla" - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Sillanpää kertoi ex-rakkaan reaktiosta hittibiisiin: "Menit sitten laittamaan rahoiks meidän erolla"

Jari Sillanpää keikkaili Seinäjoen Tangomarkkinoiden Tangokadulla myöhään perjantaiyönä.

11.7.2015 14:56

Jari Sillanpää keräsi myöhään perjantai-iltana Tangomarkkinoiden Tangokadun tupaten täyteen yleisöä. Ennen keikkaa Seura-lehti jakoi Sillanpäälle vielä Elävä legenda -palkinnon, joka saikin laulajan hämilleen kunniasta.

Vauhdikkaasti Liekeissä-biisillä alkaneella keikalla Tangokatu lauloi raikuvasti mukana muun muassa Satulinna-kappaleessa. Koko päivän tangoa tanssinut yleisö villiintyi myös aivan toisenlaiseen tanssiin vauhdikkaan Tanssii kuin John Travolta -biisin aikana.

Ennen Sinä ansaitset kultaa -hittiä Sillanpää iloitsi kappaleen nousseen jopa Satulinnan vertaiseksi hitiksi. Miehellä riitti hauska tarina myös kappaleen jälkeen.

– Tähän kappaleeseen liittyy sellainen hauska juttu. Mä tapasin tuossa kolmisen viikkoa sitten mun exän, me hengattiin yhdessä.

– Puhuttiin, että erossahan on aina niinku hyvis ja pahis ja tässä biisissä minä olen se pahis, Sillanpää jatkoi ja kertoi toisella osapuolella olleen melko selkeä kanta kappaleen tarinaan.

– Se sanoi, että menit sitten laittamaan rahoiks meidän erolla! Sillanpää huudahti ja sai yleisön ulvomaan naurusta.

Jari Sillanpää esiintyi Tangomarkkinoilla perjantaina.­

Sillanpää kertoi tarinan vitsaillen, joten kovin karvaalta ex-kumppanin kommentti ei muikeasti hymyilleen artistin tarinassa vaikuttanut.

Sillanpää on aiemmin kertonut Sinä ansaitset kultaa -kappaleen olevan hyvin henkilökohtainen, vaikkakaan ei koe tarinan kertovan suoraan hänen ja ex-rakkaansa erosta.

Sillanpää kertoi viime syksynä Iskelmän haastattelussa, ettei alun perin halunnut edes laulaa kappaletta, sillä ei kokenut sen kertovan koko totuutta erosta. Lopulta hän pyörsi päätöksensä sulateltuaan asiaa.

– Jos ollaan rehellisiä, sanoittaja on lukenut Seiskan jutun ja tehnyt tämän kappaleen sen perusteella. Aistin sen, kun luin tekstin. Tilanne ei mennyt oikeasti niin, Sillanpää sanoi Iskelmässä syksyllä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?