Heidi Pakarinen arvioi kuningasfinalistien vahvuudet: ”Valinnat tehdään tuomarien omien mieltymysten perusteella” - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Pakarinen arvioi kuningasfinalistien vahvuudet: ”Valinnat tehdään tuomarien omien mieltymysten perusteella”

Julkaistu: 11.7.2015 9:30

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen arvioi Tv-lehdelle tangomarkkinoiden tämänvuotiset kuningasfinalistit.

Tangomarkkinat 2015 Kuningasfinaali, la 11.7. TV1 klo 21.00

Seinäjoen tangomarkkinoilla valitaan jälleen sekä tangokuningatar että -kuningas. Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen perehtyi IS Tv-lehden pyynnöstä tämänvuotisten finalistien vahvuuksiin. Torstaina kuningattareksi kruunattiin Susanna Heikki, ja lauantai-iltana on kuuman kuningasfinaalin vuoro.

Pakarinen sanoo, että kaikkia finalisteja yhdistävä ominaisuus on laulun ja musiikin esittämisen taito. Koska taso on niin kova, tuomarien henkilökohtainen maku on ratkaisevassa asemassa.

– Valinnat voittajien suhteen tullaan tekemään varmasti tuomareiden omien mieltymysten perusteella, Pakarinen pohtii.

Benjamin Enroth

Benjamin Enroth, 25: ”Uusi hieno tuttavuus tangokilpailuissa. Musiikkisuku ja lämmin läsnäolo välittyvät hymynä ja kauniina laulutulkintoina. Hienoääninen ja hyväkäytöksinen nuori mies!”

Markku Ketola

Markku Ketola, 49: ”Hän on esiintynyt monta vuotta monipuolista musiikkia esittäen. Tangotkin taittuvat tältä eloisalta mieheltä, elämän pilke näkyy ja tulee esille häntä katsoessa. Ääni soi sulavasti ja soinnikkaasti.”

Aki Samuli

Aki Samuli, 33: ”Hyvin tummaääninen, puhutteleva ja upea tangon tulkitsija. Jollain tapaa hyvin mielenkiintoinen persoona, hänellä on myös hyvä sanallinen valmius sekä kauniit käytöstavat.”

Kalle Jussila

Kalle Jussila, 54: ”Kallen ääni soi uljaasti tangolle, tulkinnat ovat syvää aikuisen miehen ja musiikin vuoropuhelua. Tunteet välittyvät lauluissa ja esityksissä, laulu on puhdasta, soinnikasta ja komeaa.”

Rami Rafael

Rami Rafael, 34: ”Hassutteleva tangomies jutellessaan, esiintyessään täysin kappaleeseen eläytyvä, upeasti laulava taituri.”

Juha Hautaluoma

Juha Hautaluoma, 33: ”Juha on monissa kuvissa kuin Olavi Virta. Puhdas ääni ja puhutteleva tulkinta saavat pysähtymään hetkeen. Kaunista laulantaa.”

Katso kaikki päivän ohjelmatiedot Iltapulusta!