Heidi Pakarinen arvioi kuningasfinalistien vahvuudet: ”Valinnat tehdään tuomarien omien mieltymysten perusteella” - Viihde - Ilta-Sanomat

Heidi Pakarinen arvioi kuningasfinalistien vahvuudet: ”Valinnat tehdään tuomarien omien mieltymysten perusteella”

Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen arvioi Tv-lehdelle tangomarkkinoiden tämänvuotiset kuningasfinalistit.

11.7.2015 9:30

Tangomarkkinat 2015 Kuningasfinaali, la 11.7. TV1 klo 21.00

Seinäjoen tangomarkkinoilla valitaan jälleen sekä tangokuningatar että -kuningas. Vuoden 2013 tangokuningatar Heidi Pakarinen perehtyi IS Tv-lehden pyynnöstä tämänvuotisten finalistien vahvuuksiin. Torstaina kuningattareksi kruunattiin Susanna Heikki, ja lauantai-iltana on kuuman kuningasfinaalin vuoro.

Pakarinen sanoo, että kaikkia finalisteja yhdistävä ominaisuus on laulun ja musiikin esittämisen taito. Koska taso on niin kova, tuomarien henkilökohtainen maku on ratkaisevassa asemassa.

– Valinnat voittajien suhteen tullaan tekemään varmasti tuomareiden omien mieltymysten perusteella, Pakarinen pohtii.

Benjamin Enroth­

Benjamin Enroth, 25: ”Uusi hieno tuttavuus tangokilpailuissa. Musiikkisuku ja lämmin läsnäolo välittyvät hymynä ja kauniina laulutulkintoina. Hienoääninen ja hyväkäytöksinen nuori mies!”

Markku Ketola­

Markku Ketola, 49: ”Hän on esiintynyt monta vuotta monipuolista musiikkia esittäen. Tangotkin taittuvat tältä eloisalta mieheltä, elämän pilke näkyy ja tulee esille häntä katsoessa. Ääni soi sulavasti ja soinnikkaasti.”

Aki Samuli­

Aki Samuli, 33: ”Hyvin tummaääninen, puhutteleva ja upea tangon tulkitsija. Jollain tapaa hyvin mielenkiintoinen persoona, hänellä on myös hyvä sanallinen valmius sekä kauniit käytöstavat.”

Kalle Jussila­

Kalle Jussila, 54: ”Kallen ääni soi uljaasti tangolle, tulkinnat ovat syvää aikuisen miehen ja musiikin vuoropuhelua. Tunteet välittyvät lauluissa ja esityksissä, laulu on puhdasta, soinnikasta ja komeaa.”

Rami Rafael­

Rami Rafael, 34: ”Hassutteleva tangomies jutellessaan, esiintyessään täysin kappaleeseen eläytyvä, upeasti laulava taituri.”

Juha Hautaluoma­

Juha Hautaluoma, 33: ”Juha on monissa kuvissa kuin Olavi Virta. Puhdas ääni ja puhutteleva tulkinta saavat pysähtymään hetkeen. Kaunista laulantaa.”

Katso kaikki päivän ohjelmatiedot Iltapulusta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?