Tässä on Selänteen perheen kesän kohokohta! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tässä on Selänteen perheen kesän kohokohta!

Teemu ja Sirpa Selänne nauttivat Suomen kesästä ja ystävistään. Vielä kuukauden päivät Suomessa viihtyvän perheen kesän kohokohta ovat Leevi-pojan rippijuhlat.

Teemu Selänne Bermudaturnauksessa.­

10.7.2015 6:15 | Päivitetty 10.7.2015 7:43

Viime viikonvaihteessa legendaarisessa Bermudan kannu -tennisturnauksessa pelasi lukuisa määrä maamme entisiä ja nykyisiä ykköskiekkoilijoita. Kenttien laidoilla rakkaitaan kannustivat heidän puolisonsa lapsineen. Mukana oli myös kaikkien kiekkovaimojen Grand Dame, Sirpa Selänne.

Upea Sirpa kertoi olevansa iloinen, että perhe pääsi kesäksi perinteisesti Suomeen. Suomen-lomansa perhe aloitti Teemun kiekkokoulussa Vuokatissa.

Tämän jälkeen perhe on nauttinut Kirkkonummella meren rannalla sijaitsevan upean kodin rauhasta ystävien seurassa. Toki Teemu ja Sirpa ovat käyneet Teemun hienolla veneellä merellä ja Teemu on venereissuista julkaissut jopa kuvia Instagram-tilillään.

Haastatteluissaan Ilta-Sanomille Teemu on muun muassa kertonut, että kesän reissuihin kuuluu myös poikaporukan kanssa jokavuotinen Kotkan Meripäivät -tapahtuma.

Vaikka neljän lapsen perheen vanhemmilla riittää kutsuja ja menoja, Sirpa sanoi Ilta-Sanomissa heidän todella nauttivan vain oman kodin rauhasta.

– Vietimme Teemun 45-vuotissyntymäpäivää rauhallisesti kotona grillaten. Olemme ruvenneet vähän himailemaan ja yritämme, ettemme juhlisi enää ihan niin paljon kuin joskus aikoinaan, Sirpa kertoi.

Kesällä perheellä riittää kuitenkin juhlia. Yksi suuri tapahtuma on tietysti – kuten monessa muussakin perheessä – lapsen ripille pääsy. Perheen 15-vuotias Leevi-poika on rippileirillä ja hän pääsee ripille ennen kuin Selänteet lähtevät elokuun puolessa välissä takaisin Kalifornian-kotiin.

Perheen toiseksi vanhin poika Eetu nähtiin myös kannustamassa isäänsä.­

Selänteiden iloisiin perhetapahtumiin on tänä vuonna kuulunut myös 19-vuotiaan Eemilin pääsy ylioppilaaksi Kaliforniassa. Kotona Amerikassa Selänteet ovat nauttineet kaikista yhteisistä hetkistään täysin sydämin, sillä myös Teemu-isä on eläkkeelle jäätyään ehtinyt olla arjessa mukana.

Teemu sanoikin Ilta-Sanomissa taannoin, että on mukava elää ilman aikatauluja. Kotona Teemu osallistuu omalla tavallaan perheen arkeen, käy golfaamassa ja hoitaa pihviravintolaansa. Hän pyrkii kuitenkin yhdessä Sirpan kanssa varastamaan ajoittain aikaa kahdenkeskeiseen oleiluun.

Kun Sirpa ja Teemu ovat olleet kesäisin Suomessa, he ovat yleensä lähteneet joko kaksistaan tai ystäväpariskunnan kanssa pitkäksi viikonlopuksi jonnekin Euroopan lomakohteeseen.

Matka on usein ajoitettu hääpäivän läheisyyteen. Pariskunta vihittiin 19. heinäkuuta 1996 ja ensi vuonna tulee täyteen 20 vuotta avioliitossa ja 27 vuotta yhteistä eloa.

– Teemme joka vuosi hääpäivänämme jotakin yhdessä. Ehkä käymme syömässä ja vietämme sen jälkeen hotelliyön tai kenties lähdemme jonnekin vähän kauemmaksi kotoa, Sirpa kertoi Ilta-Sanomille.

Hehkeä Sirpa Selänne seurasi viime viikonvaihteessa aviomiehensä Teemu Selänteen ja tämän kavereiden tenniksen peluuta yhdessä 7-vuotiaan Veera-tyttären kanssa.–Elämämme on nyt Amerikassa, mutta ei koskaan tiedä, sillä suunnitelmat voivat muuttua, Sirpa Selänne sanoi Ilta-Sanomille.­

Selänteet lähtevät aina hieman haikein mielin kesä-Suomesta, mutta he ovat sanoneet rakastavansa elämäänsä Kaliforniassa. Elämä on nyt Kaliforniassa ja siellä ovat myös lasten koulut.

– Emme ole ajatelleet palata Suomeen, mutta ainahan suunnitelmat voivat muuttua. Nyt ei kuitenkaan ole suunnitelmia palata Suomeen, Sirpa sanoi Ilta-Sanomille.

Juttua muutettu 10.7. klo 7.43. Selänteen kesämökki sijaitsee Kirkkonummella meren rannalla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?