VilleGalle Cheekin paluusta: ”Saadaan tänne taas joku rima, mitä tavoitella!” - Viihde - Ilta-Sanomat

VilleGalle Cheekin paluusta: ”Saadaan tänne taas joku rima, mitä tavoitella!”

Artistikollega iloitsee Cheekin paluusta.

VilleGalle on innoissaan Cheekin paluusta.­

8.7.2015 16:48

Cheekin räppärikollega, JVG-yhtyeestä tuttu VilleGalle ei vielä ollut aloittanutkaan räppäämistä kun ajeli nuorena autolla festareille ja kuunteli Cheekiä radiosta.

Viime vuonna VilleGalle kuitenkin nousi jo Helsingin Olympiastadionin lavalle ihailemansa kollegan kanssa.

– Ihan mahtavaa, että Jare tulee takaisin. Saadaan tänne taas joku rima, mitä voidaan tavoitella, Ilta-Sanomien tavoittama VilleGalle kommentoi Cheekin paluuta.

– Jare tulee taas laittamaan mittapuut uusiksi. Hän on aina tehnyt niin isoja juttuja, että täällä ovat pysyneet nälkäisinä kaikki muutkin, VilleGalle hehkuttaa ja myöntää patistaneensa kollegaansa asiasta jo Summer Up -festivaaleilla.

– Sanoin sille viime viikonloppuna voisitko jo pikkuhiljaa alkaa tulemaan takaisin.

  Vain elämää yhdistää

Kateutta suomirappareista menestyneimmäksi yltänyt Cheek ei artistikollegoissa kuulemma herätä.

– Ei toisen menestys ole keneltäkään pois. Sehän tuo räppihommaan vain lisää, jos Cheek leventää ja isontaa hommaa. Ehkä joku joskus haluaa kattoa jotain muutakin kuin Cheekiä, niin meillä on mahdollisuus tehdä hyvää hommaa siinä kanssa, VilleGalle toteaa.

Cheekin edellisellä stadionkeikalla mukana lavalla ollut VilleGalle ei panisi jatkoyhteistyötä pahakseen.

– Toivottavasti päästään Jaren kanssa jatkossakin tekemään hommia. Meistä on tullut hyviä ystäviä ja aina tulen jos Jare pyytää ihan mihin vaan, VilleGalle sanoo.

Nykyään miehiä yhdistää myös Vain elämää -ohjelma, jonka kuvauksissa VilleGalle oli kesäkuussa. Cheek puolestaan valloitti ohjelman ensimmäisellä kaudella.

– Olen fiilistellyt Vain elämää -kokemusta Jaren ja Kimmon (Elastinen) kanssa ja olemme puhuneet siitä, kuinka mahtava ja rankka kokemus se on. He odottavat innoissaan mitä olen saanut aikaan siellä, onko pikkuveli ryssinyt, VilleGalle nauraa.

Blockfestissä itsekin JVG:n kanssa esiintyvä VilleGalle aikoo ehdottomasti olla paikalla Cheekin keikalla.

– Tottakai, pitäähän sitä mennä tukemaan veljeä. Ja kyllä mä vaadin päästä lavalle, jos olen paikan päällä! VilleGalle naurahtaa.

VilleGalle kuuluu Nelosen syksyn Vain elämää -viihdeohjelman tähtikaartiin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?