Schwarzenegger kirjoitti koskettavan kirjeen sairaalle Terminator-fanille - Viihde - Ilta-Sanomat

Schwarzenegger kirjoitti koskettavan kirjeen sairaalle Terminator-fanille

Hollywood Reporterin mukaan Arnold Schwarzeneggerin näkeminen uudessa Terminator-elokuvassa sai puertoricolaisen miehen hymyilemään ensimmäistä kertaa kuukausiin.

Arnold Schwarzenegger ensi-illassa 28. kesäkuuta Hollywoodissa.­

4.7.2015 5:02

Terminator-tähti Arnold Schwarzenegger yllätti kirjoittamalla koskettavan kirjeen sairaalle fanille, kertoo Hollywood Reporter.

Reddit-käyttäjä bizzyjay kertoi aiemmin kirjoituksessaan siitä, kuinka tärkeitä Terminator-elokuvat ovat olleet hänelle ja hänen isälleen.

Puertoricolainen isä on nähnyt kaikki poikansa kanssa kaikki Terminator-elokuvat, ja sarjan kakkososa oli ensimmäinen elokuva, jonka kaksikko kävi yhdessä katsomassa elokuvateatterissa.

Viime aikoina 72-vuotiaan isän terveys on kuitenkin mennyt huonompaan suuntaan. Jo vuosien ajan hän oli taistellut mielenterveysongelmien kanssa, mutta yhtäkkiä tilanne paheni, kun hän alkoi kuulla ääniä eikä ollut oma itsensä.

Reddit-käyttäjän mukaan hänen isänsä ei enää halunnut katsoa elokuvia, mutta suostui katsomaan uuden Terminator Genisys -elokuvan poikansa 30-vuotissyntymäpäivän kunniaksi.

Erään Schwarzeneggerin tähdittämän kohtauksen aikana isä hymyili ensimmäistä kertaa kuukausiin.

Kaikkien yllätykseksi näyttelijä ilmestyi itse kommentoimaan nettikirjoitusta.

– Tämä on niin koskettavaa. Kiitos, että jaoit sen. Haluaisin sanoa ”tästä syystä teen tätä”, mutta sinun on syytä tietää, että sait itse isäsi hymyilemään. Kyse oli sinun läsnäolostasi ja välittämisestäsi. Hyvää syntymäpäivää, sinulla on paljon viisautta 30-vuotiaaksi, hän kirjoitti.

Lisäksi Schwarzenegger lähetti isälle käsinkirjoitetun viestin, joka ilahdutti suuresti koko perhettä.

– Olen otettu siitä, että pöhkö hymyni Terminatorissa sai sinut hymyilemään, mutta toivon sinun saavan todellista iloa ja vahvuutta siitä, kuinka hienon lapsen olet tuonut tähän maailmaan ja kasvattanut. Arnold.

– Kiitos! Olet loistava näyttelijä, kiitos erittäin paljon, isä vastasi.

Arnold Schwarzenegger Pens Touching Letter to Ill #Terminator Fan http://t.co/StM33htWLI pic.twitter.com/VarMQ2W07y— Hollywood Reporter (@THR) July 2, 2015

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?