Ohoi kapteeni! Kim Kardashianin uusin kansikuvaposeeraus hätkähdyttää - Viihde - Ilta-Sanomat

Ohoi kapteeni! Kim Kardashianin uusin kansikuvaposeeraus hätkähdyttää

Tosi-tv-tähti Kim Kardashian on tunnettu muhkeasta takamuksestaan, mutta Rolling Stone -lehden kannessa huomion varastavat kaunottaren rinnat.

1.7.2015 20:20

Kurvikaunotar Kim Kardashian rakastaa muotojaan, se on tullut vuosien saatossa selväksi. Kim on ollut erityisen ylpeä täyteläisestä takamuksestaan ja onkin vilautellut kuuluisaa ahteriaan aina lehtien kansikuvia myöden.

Mutta ei räppäri Kanye Westin vaimon muutkaan avut jää takaliston varjoon – ja nyt viimeistään ne tulevat kaiken kansan ihasteltavaksikin uusimman yhdysvaltalaisen Rolling Stone -lehden kannessa.

Kim julkaisi Instagramissa 3. heinäkuuta ilmestyvän lehden kannen, jossa hän poseeraa merimieshenkisessä kuvassa kapteenin lakki kutreillaan. Raitatoppi sekä punaiset rintaliivit pitävät vain hädin tuskin naisen rintavarustuksen edes jotenkin säädyllisissä rajoissa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Rolling Stone -lehti paljastaa Instagram-tilillään, että tulevassa kansijutussa Kim Kardashian puhuu muun muassa skandaaleistaan, perheestään – ja feminismistä.

–  Uskon olevani paljon fiksumpi, kuin minkä kuvan minusta saa, Kim Kardashian sanoo Rolling Stone -lehden verkkosivuillaan julkaisemassa ennakkojutussa.

20 vuoden kuluttua Kim haluaa tulla muistetuksi sekä bisnesnaisena että seksisymbolina.

– Uskon, että voi olla molempia, että voi saada kaiken, hän sanoo.

Kim Kardashian on parhaillaan raskaana. Hänellä ja aviomiehellään Kanye Westillä on entuudestaan kaksivuotias North-tytär. Uusi tulokas on tiettävästi poika.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?