Tässäkö unelmaparin eron syy: Jennifer Garner kyllästyi miehensä juomiseen ja uhkapeleihin?

rac

Julkaistu:

Oscar-voittaja Ben Affleck, 42, ja Jennifer Garner, 43, ilmoittivat erostaan tiistaina.
Kolmen lapsen vanhemmat ilmoittivat eroaikeistaan virallisella tiedotteella ja vakuuttivat kaiken olevan erosta huolimatta hyvin.

– Pitkän ja huolellisen harkinnan jälkeen olemme tehneet vaikean päätöksen avioerosta, pari kertoo tiedotteessaan.

– Jatkamme eteenpäin rakkaudella ja ystävyydellä toisiamme kohtaan sekä sitoudumme huolehtimaan lapsistamme. Pyydämme, että heidän yksityisyyttään kunnioitetaan tänä vaikeana aikana.

Keskiviikkona TMZ-sivusto tiesi parin kärsineen avio-ongelmista jo pidemmän aikaa. Uutistoimisto Reutersin lähteen mukaan Affleck ja Garner ovat olleet asumuserossa jo puolen vuoden ajan.

TMZ-sivuston mukaan eropäätös oli lopulta Garnerin, joka kyllästyi katsomaan miehensä uhkapelaamista ja juomista. Sivuston tietojen mukaan Affleckin huonot elämäntavat ovat eskaloituneet viime aikoina ja lopulta ero oli ainoa vaihtoehto.

– Hän tuli murtumispisteeseen, ex-parin lähipiiristä kerrottiin.


Affleckin ei roikkunut yökerhoissa, vaan joi ja pelasi perheen yhteisessä kodissa.

Keskiviikkona perheen yhteisen kotitalon edustalla nähtiin muuttoautoja ja muuttomiesten nähtiin kantavan tavaroita ulos talosta.


Vuonna 2003 ilmestyneessä Daredevil-elokuvassa yhdessä näytellyt pari meni naimisiin vuonna 2005. Heillä on kolme lasta. Lehtitietojen mukana he kävivät yhdessä terapiassa kahden vuoden ajan ennen eropäätöstä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt