Äänestä: Kuka heistä on vuoden tubettajatulokas?

Ilta-Sanomat ja TubeCon palkitsee Vuoden tubettajatulokkaan! Sinä voit vaikuttaa!

30.6.2015 12:21 | Päivitetty 13.7.2015 10:10

Pyysimme lukijoitamme kertomaan meille, kuka ansaitsee Vuoden tubettajatulokas -palkinnon.

Saimme kymmenittäin ehdotuksia toinen toistaan upeammista tubettajista. IS:n asettama esiraati kävi läpi kaikki ehdotukset ja valitsi viisi ehdokasta Vuoden tulokas -finalisteiksi.

Finalistit ovat:

Karsinta oli tiukka. Kovia vloggaajia jäi finalistien ulkopuolelle. Vloggaustyyli, reippaus ja aktiivisuus vaikuttivat. Mukaan ei ennalta annettujen sääntöjen mukaisesti valittu niitä, jotka olivat aloittaneet jo ennen vuotta 2014.

Finalistit ovat valitut. Sinä voit vaikuttaa siihen, kuka valitaan Vuoden tulokkaaksi!

IS pyysi kaikilta finalisteilta maksimissaan 30 sekunnin esittely- ja hehkutusvideon, miksi juuri hänen kanavansa on tulokastittelin arvoinen. Videot voit nähdä yltä.

Tutustu vloggaajiin ja heidän YouTube-kanaviinsa ja äänestä täällä, kuka heistä on sinun suosikkisi! Äänestäminen on päättynyt sunnuntaina 12.7.2015!

Lopullisen päätöksen tekee IS:n ja TubeConin arvovaltainen raati yleisön mielipiteen huomioon ottaen. Yksi raadissa mukana olevista on viime TubeConissa Vuoden tulokkaana palkittu Magicdelete eli Kristian Backman.

Vuoden tulokas julkistetaan ja palkitaan TubeConissa 15.8.2015 Helsingin Hartwall Arenalla.

Vuoden tulokas saa maineen ja kunnian lisäksi paikan seuraavassa Ilta-Sanomien Kuplassa, jota helmikuussa tähdittivät suomalaisen tubeskenen suurimmat tähdet: Mmiisas, Mentaalisavuke, Herbalisti, Mariieveronica, Mansikkka, Iina-Katariina ja Prinssi Jusuf.

Ilta-Sanomat on TubeCon 2015:n pääyhteistyökumppani. Lue kaikki IS:n TubeCon-jutut täältä. Muista myös TubeConin ammattilaisseminaari.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?