Tässä on maailman rikkain julkkispariskunta – yhteistulot liki 131 miljoonaa euroa!

rac

Julkaistu:

Kauniit ja rikkaat
Talousjulkaisu Forbes on listannut maailman rikkaimmat julkkispariskunnat. Beyoncé ja Jay Z on syösty vallasta.
Yli kymmenen vuotta yhtä pitäneet poptähti Beyoncé ja aviomiehensä, räppäri-tuottaja Jay Z, ovat olleet Forbesin listauksessa parhaiten ansaitseva julkkispariskunta vuodesta 2013 – mutta eivät ole enää.

Tuoreimmassa listauksessa ykköspaikan nappasi varsin tuore pariskunta, poptähti Taylor Swift, 25, ja huippu-dj, juuri Provinssissakin esiintynyt Calvin Harris, 31. Pari alkoi seurustella avoimesti tänä keväänä.

Forbesin mukaan Swiftin ja Harrisin yhteenlasketut tulot ovat huimat 146 miljoonaa dollaria eli noin 130,7 miljoonaa euroa. Musiikkiuransa lisäksi molemmilla on arvokkaita yhteistyösopimuksia, Harris on esimerkiksi Emporio Armanin alusvaatemalli.


Beyoncé ja Jay Z ovat listauksessa kakkosena 98,9 miljoonan euron yhteistuloillaan. Seitsemän vuotta naimisissa ollut pariskunta oli kuluneen vuoden aikana yhteisellä On the Run -kiertueella, joka oli vuoden 2014 viidenneksi tuottoisin kiertue. Molemmilla on myös tuottoisia bisneksiä musiikkiuransa ulkopuolella.


Kolmanneksi Forbesin listauksessa ylsi country-pariskunta Miranda Lambert ja Blake Shelton 51 miljoonan euron yhteistuloilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt