Venäläisfanien tempaus varasti huomion One Directionin keikalla

Julkaistu:

one direction
Fanit järjestivät yhtyeelle yllätyksiä sopimalla etukäteen koreografioita tiettyjen biisien varalle.
Fanit ovat järjestäneet One Directionille eräänlaisia yllätyksiä sopimalla etukäteen erilaisia koreografioita tiettyjen biisien varalle.

Esimerkiksi Night Changes -kappaleen aikana yleisössä nähtiin paljon kukkia. Don't Forget Where You Belong - biisin aikana yleisössä nähtiin runsaasti erilaisia lippuja. Viron lippujen lisäksi yleisössä oli erityisen paljon Venäjän lippuja.

Onkin hyvin mahdollista, että venäläisfanit olivat sopineet yhdessä lippujen heiluttelusta. You&I -kappaleen aikana yleisö heilutteli sinisen värisiä lippuja.

Valtaisa kukkameri

Yhtyeen suomalaisfanit olivat sopineet etukäteen yllättävänsä bändin valtaisalla kukkamerellä. Night Changes -kappaleen aikana yleisöön nousi värikäs kukkameri, kun fanit nostivat ilmaan mukanaan tuomansa tekokukat. Aivan alkuperäisessä suunnitelmassa fanit eivät innostukseltaan malttaneet pysyä.

Alun perin fanien oli tarkoitus kuunnella bändiä täysin hiljaa ja laulaa vasta viimeisen kertosäkeen aikana laulu loppuun niin kovaa kuin ääntä lähti ja hiljaisuuden aikana nostaa kukkameri. Täysin hiljaista suurella stadionilla ei kuitenkaan ollut ja värikkäät tekokukat nostettiin ilmaan heti kappaleen alussa. Sana kukkamerestä oli kiirinyt lähes kaikille paikalla olijoille, sillä sen verran värikkäältä yleisö näytti kappaleen aikana.

Tempauksen idean takana olivat 19- ja 20-vuotiaat helsinkiläisfanit Emma Nihti ja Eliisa Silvennoinen.

Heti Night Changes -kappaleen perään kuultiin 18 -kappale, jonka aikana koko yleisö näytti lappuja, joissa luki. ”I’ve loved you since I was...” ja ikä jolloin on alkanut bändiä fanittaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt