One Directionin fanit yllättivät yhtyeen – eivät pysyneet alkuperäisessä suunnitelmassa

rac

Julkaistu:

one direction
Olympiastadionilla nähtiin valtaisa kukkameri Night Changes -kappaleen aikana.
Maailman kenties tämän hetken suosituin poikabändi One Direction esiintyy parhaillaan Helsingin Olympiastadionilla. Yhtyeen fanit ovat fanaattista sorttia ja useimmilla yhtyeen keikoilla onkin totuttu näkemään yleisön valmistelema yllätys bändille.

Suomen One Direction Street Team kertoo bändin suomalaisella fanisivustolla lauantain keikalla nähtävän yhteensä kolme yllätystä suomalaisilta faneilta bändin jäsenille.

Yksi yllätyksistä oli fanien etukäteen sopima kukkameri. Night Changes -kappaleen aikana yleisöön nousi valtaisa kukkameri, kun fanit nostivat ilmaan mukanaan tuomansa tekokukat. Aivan alkuperäisessä suunnitelmassa fanit eivät innostukseltaan malttaneet pysyä. Alun perin fanien oli tarkoitus kuunnella bändiä täysin hiljaa ja laulaa vasta viimeisen kertosäkeen aikana laulu loppuun niin kovaa kuin ääntä lähti ja hiljaisuuden aikana nostaa kukkameri.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Täysin hiljaista suurella stadionilla ei kuitenkaan ollut ja värikkäät tekokukat nostettiin ilmaan heti kappaleen alussa. Sana kukkamerestä oli kiirinyt lähes kaikille paikalla olijoille, sillä sen verran värikkäältä yleisö näytti kappaleen aikana.

Tempauksen idean takana olivat 19- ja 20-vuotiaat helsinkiläisfanit Emma Nihti ja Eliisa Silvennoinen.

Heti Night Changes -kappaleen perään kuultiin 18 -kappale, jonka aikana koko yleisö näytti lappuja, joissa luki. ”I’ve loved you since I was...” ja iköä jolloin on alkanut bändiä fanittaa.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Fanit kertovat videolla kukkateemastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt