Poikabändin konserttiin jättiläisjono Töölönlahdella – näin poliisi kommentoi nuorten käytöstä - Viihde - Ilta-Sanomat

Poikabändin konserttiin jättiläisjono Töölönlahdella – näin poliisi kommentoi nuorten käytöstä

One Directionin keikka Olympiastadionilla ruuhkauttaa stadionin ympäristöä.

27.6.2015 15:32

Maailman suosituimpiin lukeutuvan irlantilais-brittiläisen poikabändin One Direction tämäniltainen keikka Helsingin Olympiastadionilla on kerännyt pitkät jonot Töölöön stadionin ympäristöön.

Ensimmäisiä Early Entry -erikoislipun haltijoita on päästetty stadionille sisään jo aamupäivästä alkaen, mutta virallisesti konsertin sisäänpääsy alkaa vasta kello 16.30. Tätä ennen jono oletettavasti vain kasvaa stadionin ympäristössä.

Tältä jono One Directionin konserttiin näytti aamupäivällä stadionin tornista.­

Lauantaiaamuna Olympiastadionilla oli jo odottamassa suuri joukko faneja.­

Helsingin poliisin komisario Henri Helminen kommentoi jonotuksen sujuneen väkijoukon suuresta määrästä ja jonottajien nuoresta iästä huolimatta rauhallisesti.

– Olemme saaneet järjestäjältä tietoa, että jonottaminen on sujunut ihan asiallisesti. Nuoriso, nämä fanit nimenomaan ovat olleet oikein mallikkaasti, Helminen kertoo IS:lle.

– Viranomaisten tietoon ei ole tullut, että paikalla olisi sattunut mitään tapaturmia, hän jatkaa.

Hieman ennen kello kolmea iltapäivällä kiemurtelevan jonon pää ylettyi lähes Mäntymäentien ja Helsinginkadun risteykseen.

Täysin häiriöttä konsertin jonotus ei ole kuitenkaan sujunut, sillä konsertin virallisen jonotuksen alkamisaikaa aikaistettiin tänä aamuna turvallisuussyistä.

Videolla 1D-fanien haastattelu ja tunnelmia torstailta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?