Jasper Pääkkönen jakoi kuvan uudessa lookissa – Vikings-kuvaukset jo alkaneet - Viihde - Ilta-Sanomat

Jasper Pääkkönen jakoi kuvan uudessa lookissa – Vikings-kuvaukset jo alkaneet

Jasper Pääkkönen julkaisi Instagram-tilillään kuvan Vikings-sarjan myötä muuttuneesta tyylistään.

Peter Franzen (vas.) ja Jasper Pääkkönen Henkesi edestä -elokuvan ensi-illassa huhtikuussa 2015.­

26.6.2015 17:04

Suosittu historiallinen draamasarja Vikings sai hiljattain näyttelijäkastiinsa suomalaista vahvistusta. Näyttelijät Jasper Pääkkönen ja Peter Franzen ovat mukana ohjelman neljännellä kaudella. Heidän roolihahmona jäävät näillä näkymin sarjaan vakituisina roolihahmoina.

Ilta-Sanomat uutisoi aiheesta toukokuun alussa. Franzénin roolihahmo on kuningas Harald Kaunotukka, skandinaavinen soturi, joka on mahdollinen uhka Ragnard Lothbrokille. Pääkkönen puolestaan esittää Halfdan Mustaa, Franzénin hahmon pikkuveljeä.

IS kertoi aiemmin myös, että Pääkkönen ja Franzén ovat jo matkustaneet ohjelman kuvauksiin Irlantiin.

Nyt Pääkkönen jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän edustaa uudessa lookissa Berliinin Olympiastadionilla. Aiheesta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Kuvassa ovat mukana myös ohjaaja Antti Jokinen ja tuottaja Markus Selin. Miehet ovat ilmeisimmin matkanneet Berliiniin katsomaan AC/DC –yhtyeen keikkaa yhdessä.

Jos kuva ei näy, katso se täältä!

Suomalaisnäyttelijät on huomioitu myös kansainvälisessä lehdistössä. Muun muassa yhdysvaltalainen The Hollywood Reporter kirjoitti aiheesta pitkän artikkelin toukokuussa.

Pääkkönen jakoi The Hollywood Reporterin artikkelin Instagram-tilillään muutama viikkoa sitten. Kuvatekstiksi mies kirjoitti:

– Näkemiin, Suomi, tervetuloa Irlanti. Tästä tulee seikkailu.

Jos kuva ei näy, katso se täältä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?