Ensitreffit alttarilla -morsian jakaa deittineuvonsa – ”Älä tyydy keskivertoon” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -morsian jakaa deittineuvonsa – ”Älä tyydy keskivertoon”

Kohusarjassa aviotunut Viola kirjoittaa blogissaan deittineuvoja entiselle itselleen.

26.6.2015 11:07

Ensitreffit alttarilla -sarjassa miehensä Esan kanssa avioitunut Viola Nygren kirjoittaa blogissaan neuvoja nuoremmalle itselleen.

– Jos voisin palata ajassa taaksepäin. Ja saisin neuvoa nuorta, pientä minääni, ehkä hieman helpottaen tulevien vuosien vaikeampia hetkiä ja pohdintoja – haluaisin sanoa itselleni ainakin nämä seuraavat asiat, Viola aloittaa bloginsa.

Yhdeksän neuvon listassaan Viola neuvoo muun muassa nuorta itseään parisuhteeseen liittyvissä asioissa.

– Vaikka joku mies/poika olisi kuinka i-ha-na… Mikäli et ole tyypin mielestä ah-maailman-upein-tyttö ja sinulla on huono/epävarma fiilis itsestäsi deittailun tuloksena… Dumppaa se tampio. Heti, Viola kirjoittaa.

 

Reilun vuoden naimisissa ollut Viola neuvoo entistä itseään ymmärtämään myös, että elämässä ei ole niin paljon rajoja kuin ulkopuolinen maailma antaa ymmärtää.

– Saat siis vapaasti testata eri aloja ja kouluja, suudella sammakoita ennen mister prinssin löytämistä. Itkeä ennen kuin tajuat missä onni on, uhmata järkeä ja seurata kovasti pamppailevaa sydäntä, sanoa väärin ja sitten pyytää anteeksi, koittaa jotain ja epäonnistua.

– Mikäli joskus meinaat vajota epätoivoon, ollen varma ettet ikinä löydä ketään…Pidä silti kiinni siitä mitä haluat, älä tyydy keskivertoon, Viola kirjoittaa ja jatkaa.

– Älä kuitenkaan jumitu epäolennaisuuksiin, sillä vaikka nyt voit ajatella että taylorhansonmainen ulkomuoto on se juttu – ei se ole. Oikea ihminen ilmestyy kun on sen aika. Tunnistat tyyppisi lämpimästä hymystä, tyhmistä vitseistä sekä katseesta, jossa on koko maailma, Viola kuvailee.

Loput listan kohdista voit lukea Violan blogista.

Millaisia neuvoja sinä antaisit entiselle itsellesi? Keskustele kommenttikentässä!

Videolla kuvakooste Ensitreffit alttarilla -sarjan ensimmäisen tuotantokauden pareista.

Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneet Esa ja Viola olivat sarjan kolmesta pariskunnasta alusta alkaen eniten hurmioituneita toisistaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?