Bam Margera vietti juhannusta Andy McCoyn ja Jussi 69:n kanssa – sai nyrkistä festareilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Bam Margera vietti juhannusta Andy McCoyn ja Jussi 69:n kanssa – sai nyrkistä festareilla

Jackass-tähti Bam Margera joutui kahakkaan islantilaisfestivaaleilla.

22.6.2015 23:15

Islannissa Secret Solstice -festivaaleilla viikonloppuna vieraillut Jackass-tähti Bam Margera joutui kahakkaan lauantai-iltana. Islantilaislehtien mukaan sekavasti käyttäytynyt Margera oli käynyt käsiksi kahteen festivaalin naistyöntekijään ja paikallinen rap-artisti oli taltuttanut uhkaavasti käyttäytyneet miehen.

Yhdysvaltalaissivusto TMZ:n mukaan Margeralla on lauantai-illan tapahtumista hyvin erilainen näkemys kuin islantilaislehdillä. Margeran sanoo joutuneensa pahoinpidellyksi ilman syytä.

Bam Margeran Islannin-reissu ei mennyt aivan putkeen.­

TMZ:n sivuilla on julkaistu kahakasta video, jossa nähdään hoipertelevan Margeran käyvän raivokkaasti muiden festivaalikävijöiden kimppuun. Kärhämä päättyy lopulta tyrmäykseen, kun islantilaisräppäri Isli Gilmi taklaa Margeran maahan. Margera jää makaamaan maahan tajuttomana.

Margera julkaisi kuvia kahakassa saamistaan vammoista Instagramissa:

Jackass-tähti on Instagramin perusteella parannellut vammojaan suomalaisrokkareiden Jussi 69:n ja Andy McCoyn seurassa, oluttuopin äärellä. Suurena Suomen ystävänä tunnettu Margera on vieraillut Suomessa useita kertoja ja ohjannut mm. HIM-yhtyeen musiikkivideon. Juhannusta Margera onkin viettänyt Jussi 69:n ja McCoyn seurassa Reykjavikissa, josta Margera on julkaissut useita yhteiskuvia.

Jos kuvat eivät näy selaimellasi, niin katso se tästä ja tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?