Playboy-pupu varoittaa: ”Älkää missään nimessä suostuko alastonkuviin!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Playboy-pupu varoittaa: ”Älkää missään nimessä suostuko alastonkuviin!”

Holly Madison jakaa vinkkejä maineesta ja mammonasta haaveileville nuorille naisille.

22.6.2015 21:23

Playboy-miestenlehdessä sulojaan esitellyt ja Hugh Hefnerin kanssa heilastellut Holly Madison katuu hänestä otettuja paljastavia kuvia. Playboy-kartanosta ja moguli Hugh Hefneristä paljastuskirjan kirjoittanut puputyttö sanoo E! Newsin haastattelussa, etteivät nuoret naiset välttämättä mieti alastonkuvien seuraamuksia.

– Tytöt kertovat minulle jatkuvasti kuinka he haluaisivat alastonkuviin, mutta nykyään minä olen ajatusta vastaan. Se saattaa vaikuttaa parikymppisten tyttöjen mielestä jännittävältä ja hauskalta, tai helpolta tieltä kuuluisuuteen. Mutta entäs sitten kun olet kolmekymmentä tai neljäkymmentä? Et todellakaan halua niiden kuvien kummittelevan menneisyydessä, Holly Madison sanoo.

Holly Madison ei lähtisi enää alastonkuviin.­

Madison, 35, muistuttaa, että kun kuvat ovat kerran päätyneet verkon syövereihin, on niitä hyvin vaikea saada enää pois.

– Sinulla ei ole enää valtaa omiin kuviisi. Ne voidaan kaivaa esiin milloin tahansa. Toivon tyttöjen muistavan tämän ennen kuviin suostumista.

Madison on viime aikoina ollut paljon esillä paljastuskirjansa takia. Hän kertoo avoimesti kirjassa Hugh Hefnerin haukkuneen hänen ulkonäköään ja muiden puputyttöjen kiusanneen häntä. Kaikesta huolimatta Holly Madison vakuuttaa, ettei kadu Playboy-menneisyyttään.

– Opin kartanossa asumisesta paljon. Mukaan mahtui paljon hienoja kokemuksia, joita seurasi sitten huonoja kokemuksia. Olen tyytyväinen nykyiseen elämääni.

Nykyään Holly Madison keskittyy perhe-elämään. Hän on naimisissa ja pienen Rainbow-tyttären äiti.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?