Neiti Fisherin etsivätoimisto aloittaa TV1:n superohjelmapaikalla – Sydämen asialla ja Doc Martin saavat perillisen - Viihde - Ilta-Sanomat

Tänään tv:ssä: Sydämen asialla ja Doc Martin saavat perillisen – uusi sarja TV1:n superohjelmapaikalle

Neiti Fisherin etsivätoimisto tutkii rikoksia 1920-luvun Melbournessa.

Phryne Fisher (Essie Davis) ratkoo rikoksia Melbournessa Neiti Fisherin etsivätoimisto -sarjassa.­

22.6.2015 6:14

Neiti Fisherin etsivätoimisto, arkisin 22.6. alkaen TV1 klo 17.05

Uutuussarja ei voisi juuri parempaa starttia saada: Neiti Fisherin etsivätoimisto pääsee ohjelmapaikalle, joka on jo vuosia toiminut melkoisena hittitehtaana. TV1:llä arkisin kello 17 pintaan näytettyjä sarjoja ovat olleet muun muassa kestosuosikki Sydämen asialla, keväällä katsojia hurmannut Doc Martin ja viime syksyn yllätyshitti Murdochin murhamysteerit.

Australialainen uutuus hivelee muodinystävän silmää. 1920-luvun Melbourneen sijoittuva sarja kuljettaa ruudulle upeita vaatteita ja asusteita. Sankarittaren asekin on helmin koristeltu!

Kerry Greenwoodin rikosromaaneihin perustuva sarja esittelee Phryne Fisherin (Essie Davis), joka on moderni nainen. Hän nauttii flirttailusta ja herrasmiesten seurasta. Lisäksi sankarittarella on voimakas oikeudentunto.

Fisher saapuu Englannista Australiaan, ja ensitöikseen hän törmää murhaan. Kuvioon kietoutuvat huumekauppa ja laittomat abortit. Jokaisessa jaksossa on oma rikostapauksensa. Pidempänä juonikuviona on vankilasta pian vapautuva Fisherin siskon murhaaja.

Neiti Fisherin etsivätoimisto on rikossarjaksi hieman lapsekas, mutta sympaattinen. Päähenkilön lisäksi henkilöihin lukeutuu muitakin uuden ajan itsenäisiä, älykkäitä naisia. Ajankuva tekee sarjasta keskivertoa kiinnostavamman. Puvustuksen lisäksi lavastus on onnistunut.

Pääroolin Essie Davis nähtiin myös australialaisessa draamasarjassa Läimäys, ja hänen suurimmat elokuvaroolinsa ovat scifitoimintaelokuvissa Matrix Reloaded ja Matrix Revolutions.

Katso kaikki päivän ohjelmatiedot Iltapulusta!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?