Näin Tauski Peltonen selittää keikkaohareitaan: ”Suhteellisen pahasti kävi”

Julkaistu:

Keikkaoharit
Laulaja Tauski Peltonen kertoo nyt oman versionsa keikkaohareista.
Ilta-Sanomat uutisoi viikonloppuna, että iskelmälaulaja Tauski Peltonen ei perjantaina ilmestynyt omalle keikalleen Peräseinäjoen Bar & Cafe Perätupaan. Ennen Peräseinäjoen keikkaa Peltosella olisi ollut keikka myös Kemoran moottoriradalla. Tapahtumajärjestäjä Aki Salmelan mukaan Peltonen jätti myös tämän keikan väliin.

IS:n sunnuntaina tavoittama Peltonen kertoo nyt, miksi hän ei ilmestynyt kummallekaan keikkapaikalle.

– Jouduin autokolariin. Luonnollisesti olen toimittamassa kaikki vaadittavat dokumentit keikkajärjestäjille, Peltonen kertoo tuohtuneena.

Peltonen ei halua vielä tällä hetkellä selventää tarkemmin autokolarin taustoja tai aiheutuiko hänelle kolarissa minkäänlaisia vammoja.

– Suhteellisen pahasti kävi. Tällä hetkellä on kamalaa selvittää kaikkea tapahtumaan liittyvää, Peltonen kertoo.

Tapahtumajärjestäjille laulaja ei ole vielä ilmoittanut mitään syytä, miksi molemmat keikat peruuntuivat. Hän on omien sanojensa mukaan vihainen siitä, että asiasta on tehty suuri numero.

– Kuvitellaan, että olen ollut ympäri päissäni. Se ei ole totuus, Peltonen painottaa.35 vuotta keikkatöitä tehneenä Peltosta harmittaa, että yksi asia ei muutu ikinä: artisti ei saisi sairastua tai kuolla.

– Jos artisti peruu keikan vakavan sairauden vuoksi, se on järjestäjien ja yleisön mielestä hirvittävä tilanne. Mutta artistilla ei ole minkäänlaista suojaa, jos esimerkiksi järjestäjä menee konkurssiin, mies sanoo.

Peltonen puntaroi tulevaisuuttaan ja on myös valmis jättämään keikkailun.

– Minulle on tarjottu myyjän paikkaa. Voin vaikka samantien lopettaa keikkailun tähän paikkaan, Peltonen sanoo tuohtuneena.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt