Miljonääri Kyösti Kakkonen meni naimisiin – hulppeat häät Olavinlinnassa

Julkaistu:

kesähäät
Liikemies ja taidekeräilijä Kyösti Kakkonen on mennyt naimisiin.
Liikemies ja miljonääri Kyösti Kakkonen, 58, mennyt naimisiin. Hän vei perjantaina vihille rakkaansa Kerimäen puukirkossa. Kakkosen puoliso on häntä jonkin verran nuorempi ja koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori.

IS ei ole tavoittanut hääparia kommentoimaan iloisia uutisia tuoreeltaan. Juhlissa esiintyi oopperalaulaja Hannu Jurmu, joka kertoo Ilta-Sanomille, että häät olivat erittäin kauniit.

– Paljon oli väkeä. Juhlat olivat hyvin lämminhenkiset, Jurmu kertoi lauantaina.

Varsinainen hääjuhla järjestettiin Kerimäeltä parinkymmenen kilometrin päässä Savonlinnassa. Juhlapaikka oli komein mahdollinen, nimittäin oopperajuhlistaan tunnettu Olavinlinna. IS:n tietojen mukaan häät kestivät kello kolmeen asti aamuyöllä ja mukana oli yli 130 vierasta. Tänään hääpari on IS:n tietojen mukaan jatkanut juhlimista kauniilla kesäristeilyllä Saimaalla.

Aikoinaan Tokmannin omistanut mutta sittemmin tavarataloketjun myynyt Kakkonen, on miljonääri ja tunnettu taidemesenaatti. Halpakaupan keisariksikin kutsuttu Kakkonen on kunnostautunut erityisesti lasitaiteen saralla. Hänen omistamiaan teoksia on ollut esillä ympäri maailmaa, viimeksi Japanissa.

Avioliitto on Kyösti Kakkoselle toinen. Hänen ensimmäinen vaimonsa kuoli vuonna 2007.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt