Vesa Keskisen ex-salarakas Marika Fingerroos: ”Vesa on aina numero yksi”

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen purjehtii tänään lauantaina avioliiton satamaan yhdessä Jane-rakkaansa kanssa.

20.6.2015 7:30

Vesa Keskisen salarakkaana vuonna 2004 tunnetuksi tulleen Marika Fingerroosin mukaan kyläkauppias tarvitsee rinnalleen hyvin perinteisen naisen. Naisen paikka on keittiön ja makuuhuoneen välillä.

– Luultavasti lastenhoito ja vastuu kotitöistä jää täysin Janen kontoille. On ehkä hyvä, että kumppani on löytynyt toisesta kulttuurista, koska Vesa näkee miehen aina perheen päänä.

Keskinen tarvitsee Fingerroosin mukaan paljon omaa tilaa, ja tulevan vaimon on sopeuduttava Vesan vaativiin aikatauluihin. Myös puhelimen käyttö saattaa rasittaa parisuhdetta.

– On hyväksyttävä, että Vesalla on koko ajan kännykkä kädessä. Hän on hyvin itsenäinen eikä paljon tule vastaan näissä asioissa. Vaimon on vain sopeuduttava tähän elämäntyyliin.

Marika Fingerroos seurusteli Vesa Keskisen kanssa vuonna 2004.

Rakastajana Keskinen on Fingerroosin mukaan hyvin perinteinen mies, ja naisen on turha odottaa merkittäviä huomionosoituksia. Miehen ja naiset roolit näkyvät selkeästi myös makuuhuoneessa.

– Vesa on aina numero yksi, Fingerroos sanoo.

Hyvissä väleissä Keskisen kanssa oleva Fingerroos lähettää paljon onnea hääparille.

– Toivottavasti ei tule mutkia matkaan. Ihmisillä on aina riitoja, mutta jo kahden lapsen vuoksi kannattaa asiat aina yrittää selvittää.

Vesa Keskinen ja Jane menevät viimein naimisiin. Heillä on jo yhteinen marraskuussa 2013 syntynyt Maria-tytär, ja pian perheeseen syntyy toinen lapsi.

Video tiivistää Vesa Keskisen rakkauselämän käänteet 2000–2015.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?