Vesa Keskisen ex-rakas Henna Peltonen tietää: ”Vesan vaimo ei saa olla tossukka” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ex-rakas tietää: ”Vesa Keskisen vaimo ei saa olla tossukka”

Tuurin prinssiksikin tituleerattu kyläkauppias Vesa Keskinen ja Brasiliasta kotoisin oleva Jane-rakas saavat tänään toisensa.

20.6.2015 9:00

Vuonna 2005 sitten Vesa Keskisen kanssa hetken aikaa heilastellut tanssija Henna Peltonen kertoo kyläkauppiaan olevan tunnollinen mies. Vaikka suhde päättyi jo vuosikymmen sitten, ovat he edelleen hyvissä väleissä.

Kyläkauppiasta Peltonen kehuu kunnianhimoiseksi vastuunkantajaksi, joka varmasti pysyy perheen vierellä elämän karikoissa.

– Uskon Vesan olevan perhekeskeinen mies. Kaikki menee varmasti hyvin, jos hän suhtautuu avioliittoon yhtä suurella intohimolla kuin työhönsä, Peltonen sanoo.

Tanssija Henna Peltonen tuli tunnetuksi laulaja Tauski Peltosen puolisona. Parilla on yhteinen lapsi.

Keskisen viehtymys eksoottisiin naisiin johtuu Peltosen mukaan paitsi ulkomaalaisten naisten näyttävästä ulkonäöstä myös luonteesta.

– Vesa tarvitsee vierelleen vahvaluonteisen naisen. Tuleva vaimo ei saa missään tapauksessa olla mikään tossukka. Vaikka en ole koskaan Janea tavannut, uskon, että hän on tarpeeksi vahvatahtoinen.

Lauantaisiin häihin Peltonen ei ole näillä näkymin osallistumassa, mutta hän toivottaa lämpimät terveiset hääparille.

– Toivon Vesalle ja Janelle paljon onnea tulevaan.

Vesa Keskinen ja Jane ovat pitäneet yhtä syksystä 2012. Heillä on puolitoistavuotias Maria-tytär ja pian perhe täydentyy toisella lapsella.

Video tiivistää Vesa Keskisen rakkauselämän käänteet 2000–2015.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?