Mitä tapahtui Frendit-tähdelle? Hiusraja nousi ja naama vaihtoi väriä - Viihde - Ilta-Sanomat

Mitä tapahtui Frendit-tähdelle? Hiusraja nousi ja naama vaihtoi väriä

Näyttelijä Matthew Perryn ulkonäkö koki radikaalin muutoksen.

16.6.2015 14:20

Frendit-sarjan näyttelijä Matthew Perry, 45, otti maanantaina osaa Beverly Hillssissä järjestettyyn hyväntekeväisyysgaalaan. Perry saapui paikalle yhdessä näyttelijäkollegansa Lisa Kudrowin kanssa.

Gaalassa kerättiin varoja erilaisten addiktioiden kanssa kamppaileville ihmisille. Myös Perry on kertonut kamppailleensa päihderiippuvuutensa kanssa vuosikausien ajan.

Viimeisimpien tietojen mukaan Perryn alkoholin ja lääkkeiden käyttö on nyt kurissa, mutta tilalle on saattanut tulla uusi addiktio: rusketus. Suurimman huomion gaalassa vei nimittäin näyttelijän poikkeuksellisen ruskea naama ja palanut otsa.

Perry on aiemmin kertonut Frendit-sarjan menestyksen muuttaneen hänen ja viiden näyttelijäkollegan elämän aikoinaan täysin. Perry on kertonut muutoksen olleen positiivinen, mutta tulleen suurena yllätyksenä 24-vuotiaalle näyttelijänalulle.

– Frendit oli vasta viiden televisiosarjani, enkä oikein aluksi ymmärtänyt, mikä minuun osui, Perry kuvailee menestyksen alkumetrejä DailyMail-sivustolla keväällä.

Alkoholi näytteli suurta roolia Perryn elämässä Frendit-sarjan alkuaikoina. Mies kirjoittautui useamman kerran vieroitusklinikalle alkoholin takia.

Vuonna 1997 Perry joutui lasketteluonnettomuuteen, minkä seurauksena hänelle määrättiin vahvoja lääkkeitä. Pillerit veivät miehen mennessään.

Nyt näyttelijän elämä on päällisin puolin hyvässä kunnossa: alkoholi ja lääkkeet ovat jääneet taa ja arki koostuu liikunnasta ja arkisista asioista.

Perry saapui gaalaan yhdessä Kudrowin, 51, kanssa.

Molemmat ovat aiemmin sanoneet, ettei Frendit-sarja palaa enää koskaan ruutuun.

– Sellaisesta ei ole ollut lainkaan puhetta, Perry kertoi alkuvuodesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?