Ruotsalaislehdistö heti paikalla Madeleinen synnytyssairaalalla – näin hoviasiantuntija kommentoi - Viihde - Ilta-Sanomat

Ruotsalaislehdistö heti paikalla Madeleinen synnytyssairaalalla – näin hoviasiantuntija kommentoi

Ruotsalaislehdistö oli paikalla sairaalan edustalla vain minuutteja sen jälkeen, kun Ruotsin hovi oli tiedottanut Madeleinen synnyttäneen toisen lapsensa.

15.6.2015 16:24

Prinsessa Madeleine synnytti tänään kello 13.45 Ruotsin aikaa hovin tiedotteen mukaan hyvinvoivan pienen poikalapsen. Uutisen myötä Madeleinen esikoistytär prinsessa Leonore saa pikkuveljen.

Ruotsalaislehdistö oli paikalla Danderydsin sairaalan edustalla vain minuutteja uutisen julkistamisen jälkeen.

Aftonbladetin hoviasiantuntija Jenny Alexandersson analysoi iloista uutista välittömästi uutisen julkistamisen jälkeen suorassa lähetyksessä.

Viime viikkoina on selvinnyt, että Madeleine ja hänen puolisonsa Chris O’Neill muuttavat luultavasti heti syksyllä Iso-Britanniaan, jossa Chrisillä on työvelvollisuuksia.

– Kyllä, tämä pitää paikkaansa. Chris ja Madeleine muuttavat Iso-Britanniaan, jossa myös Chrisin äiti asuu, Alexandersson sanoo.

Hoviasiantuntijan mukaan Madeleine ja Chris ovat joutuneet vastaanottamaan jonkin verran kritiikkiä siitä, että viihtyvät niin paljon ulkomailla. Ruotsalaiset toivoisivat näkevänsä pikkuprinsessaa ja -prinssiä enemmän kotimaassa.

Aftonbladetin lähetyksen juontaja ja hoviasiantuntija pohdiskelevat yhdessä myös sitä, onko poika pieni- vai isokokoinen. Tästä ei kuitenkaan ole vielä mitään tietoa julkisuudessa.

Alexanderssonin mukaan Madeleine näytti viikonloppuna vietetyissä veljensä häissä kaikesta huolimatta todella pirteältä ja hyvinvoivalta, vaikka raskaus oli aivan viimeisimmillään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?