Ensitreffit alttarilla -parit viettävät tänään ensimmäistä hääpäiväänsä – Muistatko, miten vuosi kului? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -parit viettävät tänään ensimmäistä hääpäiväänsä – Muistatko, miten vuosi kului?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan osallistuneet pariskunnat avioituivat vuosi sitten.

15.6.2015 14:05

Tasan vuosi sitten kolme entuudestaan tuntematonta paria sanoi toisilleen tahdon. Kaksi pariskunnista, Miia ja Olli sekä Esa ja Viola, viettävät tänään ensimmäistä hääpäiväänsä. Yksi pareista, Pia ja Jussi päättivät erota ohjelman lopuksi.

Pariskunnista Mia ja Olli viettävät ensimmäistä hääpäiväänsä ulkomailla. Miia kertoi blogissaan matkan kohdistuvan Islantiin.

Matkustelusta kiinnostunut kaksikko on ensimmäisen yhteisen vuotensa aikana matkustellut ahkerasti. Vuosi on tuonut parille paljon onnea.

– Kuinka yksi TV-ohjelma voi tuoda näin paljon hyvää?, Miia kirjoittikin Instagramissaan.

Vaikka pariskunta on ollut onnellinen ohjelman tuomista seurauksista, eivät he aio antaa enää yhteishaastatteluita.

– Asustelemme Espoossa, käymme töissä, suunnittelemme yhteisiä reissuja ja vietämme aikaa ystävien kanssa. Olemme ihan tavallinen pariskunta, Miia kirjoittaa blogissaan ja kertoi, etteivät he halua turhiksi julkisuuden henkilöiksi.

Toinen sarjassa avioitunut ja yhteistä elämää jatkanut pariskunta, Esa ja Viola, viettivät vuosi sitten ensimmäistä yhteistä yötään. Viola kertoi aiemmin blogissaan kaksikon olleen hepulin partaalla, kun he ymmärsivät todella olevansa naimisissa.

– Minusta tuli vaimo. Vaimo miehelle, jota en tuntenut… Ja kuitenkin tunsin, Viola muisteli lähes vuoden takaisia hetkiä.

– Alttarilla katsoin miestä silmiin. Silmiin, joita en ollut koskaan nähnyt. Ja silti ne onnistuivat katsomaan suoraan sisälleni. Se jos mikä oli pelottavaa.

Liitto on kestänyt ja pariskunta on vuoden aikana opetellut tuntemaan toisensa. Viola kertoi joinain päivänä pelänneensä, ettei avioliitto toimisikaan ja että hän ”mokaisi”.

– Sitten tajusin, että ei se ole mokista kiinni, vaan siitä ettei peräänny. En perääntynyt. Kiukuttelin, ahdistuin ja huolehdin. Mutta pysyin paikallani.

Viola on kertonut hääpäivän olleen yksi mieleenpainuvimmista päivistä hänen elämässään.

Vuosi sitten Viola ja Esa olivat vasta tavanneet.­

Sarjassa seurattiin parin elämää ensimmäisen viiden viikon ajan.­

Sarjassa nähty kolmas pariskunta, Pia ja Jussi, päättivät jättää avioerohakemuksen ohjelman päätteeksi viime vuoden elokuussa. Avioeroon heidät tuomittiin maaliskuussa.

Vaikka pari päättyi eroon, ovat he pysyneet ystävinä ja viettivät yhdessä jopa erojuhlia. Pia kertoi hänen ja Jussin halunneen järjestää erojuhlan samojen ihmisten kanssa, jotka olivat heidän häissään viime kesänä.

– Meidän ystävyytemme on ollut tärkeä juttu meille molemmille ja halusimme tuoda esiin sen, että vaikka olemmekin eronneet, ei se ole meidän maailmaamme kaatanut. Eroakin voi mielestämme juhlistaa silloin, kun se on tapahtunut hyvässä hengessä, Pia kertoo MTV:n sivuilla.

Pia julkaisi kuvan erotoimituksesta Instagram-tilillään. Mukana tilaisuudessa oli pastori Kari Kanala, joka suoritti ystävyksille erotoimituksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?