Quentin Tarantinon nuori tyttöystävä - Viihde - Ilta-Sanomat

Quentin Tarantinon 22 vuotta nuorempi tyttöystävä häikäisi seksikkäällä asullaan

Ohjaajamestari Quentin Tarantinolla on silmää myös naiskauneudelle.

12.6.2015 21:55

Kaikki tiet vievät Roomaan, sanotaan. Niin myös Quentin Tarantinon ja hänen tyttöystävänsä Courtney Hoffmanin, jotka kuvattiin perjantaina käsi kädessä Ikuisessa kaupungissa matkalla David di Donatello –elokuvagaalaan.

Tarantino oli tapansa mukaan sonnustautunut klassisen mustaan pukuun ja tennareihin, kun taas Hoffman sädehti mustassa mekossaan. Myös kaunottaren sääriä myötäilleet nahkaremmit hivelivät varmasti ohjaajakonkarin silmää.

Kuvankaunis Hoffman sai saapasmaassa kuumenemaan muutkin kuin pizzauunit. Mamma mia!­

Tarantino, 52, on nähty 30-vuotiaan Hoffmanin käsikynkässä viime vuoden helmikuusta. Pari tutustui toisiinsa töissä, sillä Tarantinon tavoin myös Hoffman ansaitsee leipänsä elokuvateollisuudessa.

Puvustajana työskentelevä Hoffman vastasi Tarantinon vuoden 2012 Django Unchained –elokuvassa Christoph Waltzin rooliasusta. Waltz voitti roolistaan parhaan miessivuosan Oscarin.

Courtney Hoffman, 30, ja Quentin Tarantino, 52, ovat näyttävä pari.­

Parisuhteen kylkiäisenä on tullut myös ylennys, sillä Hoffmanin vastuulla on Tarantinon seuraavan, syksyllä elokuvateattereihin saapuvan The Hateful Eight –elokuvan koko puvustus.

– Christoph ja Quentin sanoivat molemmat, ettei minun tarvitsisi työskennellä enää kenellekään muulle. Minun täytyi saada työskennellä itsekseni, päättäen koko elokuvan puvustuksesta, Hoffman kertoi Vanity Fairin haastattelussa.

Katsokaa, mitkä sääret! Kyllä Quentinin kelpaa.­

Videolla Tarantino ja Hoffman kuvattuna keskiviikkona Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?