Temptation Islandin Aki ja Rita saavat oman parisuhdeohjelman – Katso kolme vinkkiä suhteeseen: ”Yhteinen tie, polku ja latu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Temptation Islandin Aki ja Rita saavat oman parisuhdeohjelman – Katso kolme vinkkiä suhteeseen: ”Yhteinen tie, polku ja latu”

Tosi-tv-ohjelma Temptation Islandista tunnetuiksi tulleet Aki ja Rita saavat oman ohjelman, jossa pariskunnat parantavat suhteitaan ja pudottavat painoaan.

12.6.2015 11:42

Temperamenttinen porilaispariskunta Aki Manninen ja Rita Niemi testasivat omaa parisuhdettaan keväällä nähdyssä Temptation Island -sarjassa, jossa he viettivät aika erillään sinkkujen vieteltävänä.

Vahvasta parisuhteestaan onnelliset Aki ja Rita kihlautuivat pian sarjan kuvausten loputtua ja parin häitä tanssitaan elokuussa. Samalla pariskunnalla alkaa oma televisio-ohjelma, jossa he auttavat painonsa ja suhteensa kanssa repsahtaneita pariskuntia takaisin ruotuun.

– Me laitamme ohjelmassa pariskunnat hoitamaan yhdessä omaa kuntoaan ja vähän pudottamaan painoa. Ideana ei ole pelkästään se, että saadaan kroppa kuntoon ja askeleet takaisin nuoruudenlähteelle, vaan että parisuhteeseen saadaan uutta voimaa, pariskunta kertoo.

Kaksikko on itse treenatussa kunnossa, mutta parisuhteen hoitaminen on paljon muutakin. Viime aikoina Aki ja Rita ovat yrittäneet vähentää sosiaalisen median käyttöä ja lisätä yhdessä vietettyä aikaa.

– iPhonet pois, keskity muhun ja kuuntele mua, Rita kiteyttää.

– Sosiaalinen media on iso aikavaras suhteessa. Sen takia tulee myös ongelmia moniin suhteisiin. Kahdenkeskinen aika on hirveän tärkeää. Kun ollaan aamupalapöydässä tai syödään yhdessä, jätetään ne puhelimet pois, Aki myötäilee morsiantaan.

Akismeistaan tunnettu Aki listaa myös kolme parisuhteissa olennaista asiaa:

– Arvostetaan ja kunnioitetaan toista, juuri sellaisena kuin toinen on. Lisäksi pitää olla intohimoa. Intohimo, arvostus, kunnioitus, Aki listaa.

– On yhteinen polku ja yhteinen tie ja yhteinen latu.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?