Tällaiset ”satumaiset häät” Vesa Keskinen järjestää: Häälahjatoiveena puhelu Ville Valolta ja vieraana Suomen seksikkäin nainen! - Viihde - Ilta-Sanomat

Tällaiset ”satumaiset häät” Vesa Keskinen järjestää: Häälahjatoiveena puhelu Ville Valolta ja vieraana Suomen seksikkäin nainen!

Vesa Keskinen vie Jane-rakkaansa vihille juhannuksena.

10.6.2015 10:12

Kyläkauppias Vesa Keskisen ja Jane-rakkaan rakkaustarina huipentuu juhannushäihin. Keskinen tiedotti eilen tiistaina suunnittelevansa juhannushäitä. Häiden yksityiskohdat ovat kuitenkin kyläkauppiaan mukaan tarkoin varjeltu salaisuus.

– Tulossa on pienet, mutta satumaiset häät. Ei lahjoja, kaukaisin häävieras Mauritiukselta ja kutsuvieraana Suomen seksikkäin nainen, Keskinen kirjoitti tiedotteessa.

Kyläkauppias valottaa hieman lisää suunnittelemistaan juhannushäistä Ilta-Sanomille. Keskisen mukaan häistä ei ole tulossa hänelle tyypillistä suurta tapahtumaa, vaan vihkiminen pidetään mahdollisimman intiiminä.

– Pidämme mahdollisimman pienet häät. En ole oikeasti edes tietoinen järjestelyistä. Papin olen kysynyt ja yhteyksiä antanut. Pappi osaa vastata vihkimisestä. Kaupallinen vihkiminen tämä nyt ei ainakaan ole, Keskinen sanoo IS:lle.

Jane ja Vesa saavat tänä kesänä toisen lapsensa. Keskisen mukaan raskaus on vaikuttanut hääpäivän valintaan.

Tiedotteessa Keskinen sanoo, että Janen lempiyhtye on HIM, jonka keulakuva Ville Valo on Janen suuri idoli. Jane oli myös toivonut häälahjaksi puhelua Valolta.

Olisiko mahdollista, että HIM esiintyy häissä?

– Tietääkseni ei ole tulossa isompaa bändiä. HIM-yhtyettä Jane fanittaa kanssani. En ole lähestynyt Villeä. Aika näyttää! Keskinen sanoo IS:lle.

Miksi hääpäiväksi valikoitui juhannus?

– Hieman raskauden myötä. Pieni pelko, että joudumme joustamaan.

Pidetäänkö häät Tuurissa?

– Tuurissa, mutta epävarmuus positiivisessa mielessä luo varjoa.

Keskisen mukaan Janen kulttuuri ja kotimaa Brasilia tulee näkymään häissä jollakin tavalla, mutta toistaiseksi hän haluaa pitää sen yllätyksenä. Parin esikoislapsella pikku-Marialla on häissä tärkeä tehtävä. Hän toimii Janen morsiusneitona.

Parin Maria-tytär toimii häissä morsiusneitona.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?