Miss Suomi Lotta Hintsa ja NHL-kiekkoilija kihloihin!

Julkaistu:

Vuoden 2013 Miss Suomi Lotta Hintsa ja NHL:ään jääkiekkoilijana siirtymässä oleva Kristian Näkyvä ovat kihlautuneet.
Onnellisen ja seesteisen oloinen pari kuvattiin Lotta Hintsan Facebook-sivuille kesken pariskunnan ystävien lauantaisten häiden.

Sama kuva löytyy myös Hintsan Instagramista.Kuvassa mustiin pukeutunut Kristian pitää Lottaansa hellästi vyötäröltä kiinni. Lotan vasempaan nimettömään on ilmestynyt näyttävä sormus.

Nelisen vuotta seurustellut pari on kertonut jo aiemmin, että he tulevat muutamaan yhdessä USA:n Nashvilleen, jonne Kristian Näkyvä on saanut kiinnityksen jääkiekkoilijana.

Enää parin arki ei siis tule jatkumaan eri maiden väliä suhaten, kuten Näkyvän kiekkoillessa pohjois-Ruotsissa Luulajassa ja Lotta Hintsan luodessa uraa niin Suomessa kuin Los Angelesissakin.

Hintsa kertoi IS:lle viime vuoden lopulla Kaliforniassa antamassaan haastattelussa, että hän ei voisi kuvitellakaan elämää pelkkänä kiekkovaimona.

USA:ssa Hintsalla on ollut jo pitkään vireillä niin elokuvaprojekteja kuin katalogimallin työhön liittyviä suunnitelmia.

- Kristian ei ole kertaakaan sanonut minulle, että älä mene, älä tee,
Lotta Hintsa sanoi IS:n haastattelussa.

Varmasti kihlaparin onnellisuutta lisää kuitenkin se, että nyt molempien ammatillinen suunta on sama.

Yhdysvalloissa Kristianin kanssa asuessaan Lotta Hintsan työmatkat eivät tule vaatimaan enää mannertenvälisiä lentoja, eikä pari joudu viettämään pitkiä aikoja erossa toisistaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt