Vappu Pimiän laskettu aika meni jo – hakee vauhtia synnytykseen treenaamalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Vappu Pimiän laskettu aika meni jo – hakee vauhtia synnytykseen treenaamalla

Juontaja Vappu Pimiän kuopuksen laskettu aika oli touko-kesäkuun vaihteessa, mutta pienokainen viihtyy äitinsä harmiksi yhä masussa.

Vappu Pimiä on viimeisillään raskaana. Kuopuksen laskettu aika meni jo.­

3.6.2015 10:43

Muhkean vauvavatsan kanssa viime ajat elänyt juontaja Vappu Pimiä on yhä vain yhtenä kappaleena. Kuopuksen laskettu aika oli touko-kesäkuun vaihteessa, mutta pienokainen viihtyy yhä mukavasti äitinsä masussa.

Liikunnallisena ja menevänä naisena tunnettu Pimiä julkaisi keskiviikkona Instragramissa kuvan treenivarusteista ja kertoi menevänsä hakemaan vauhtia synnytykseen fustra-treeneistä. Samalla Vappu paljasti toivovansa, kuinka pitkä odotus saisi viimein jo loppua ja lapsi syntyä.

– Tulin antamaan vähän vauhtia, kokeillaan, jos #fustra jeesaisi! #yliajalla #ihankypsä #synny #äitieimahduenääkuvaan #nytkyykätään, Vappu kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Fustra on suomalainen harjoitusmetodi, jota käytetään parantamaan ryhtiä, lisäämään liikkuvuutta, kehittämään kehon hallintaa ja vahvistamaan keskivartaloa.

Piakkoin syntyvä lapsi on Vapun ja hänen miehensä Teemu Huuhtasen toinen lapsi. Parilla on ennestään syksyllä 2012 syntynyt tytär.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?