Caitlyn Jennerin kohuttu kansikuva häkelsi perheenjäsenen: ”Kuka tuo nainen on ja miksi välittäisin hänestä?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Caitlyn Jennerin kohuttu kansikuva häkelsi perheenjäsenen: ”Kuka tuo nainen on ja miksi välittäisin hänestä?”

Rob Kardashian ei tunnistanut isäpuoltaan Vanity Fair -lehden kannessa.

2.6.2015 17:26

Olympia-sankari Bruce Jennerin sukupuolenkorjaus on herättänyt paljon huomiota Hollywoodissa. Eilen Jenner paljasti uuden nimensä ja poseerasi naisena Vanity Fair -lehden kannessa.

– Kutsukaa minua Caitlyniksi, hän kertoi lehden haastattelussa.

Caitlyn Jenner poseerasi Vanity Fairin kannessa.­

Vanhaa filmitähtiglamouria henkivät kuvat otettiin Hollywoodissa riemuiten vastaan ja Jenner on saanut rohkeudestaan paljon kiitosta.

Hänen tytärpuolensa Kim Kardashian paljasti Hollywood Reporterille, että hänen oma veljensä ei tunnistanut isäpuoltaan kuvista.

– Se oli niin hassua, sillä kaikki perheen tytöt kyllä tiesivät Caitlynin kuvaavan Vanity Fairin kantta, mutta veljelläni ei ollut aavistustakaan, Kim Kardashian sanoo Hollywood Reporterin haastattelussa.

– Lähetin kuvauksista kuvaviestin kaikille perheenjäsenilleni ja veljeni oli aivan ihmeissään. Hän kysyi: ”Kim, miksi lähetät minulle tämän kuvan? Kuka tämä nainen on ja miksi välittäisin hänestä?” Kun Rob sai tietää sen olevan Bruce, niin hän henkäisi tämän olevan aivan uskomattoman kaunis, Kim kertoo.

Rob Kardashian ja Kim Kardashian ovat tukeneet isäpuoltaan muutoksen keskellä.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?