Ensimmäinen kuva julki: Tältä Bruce Jenner näyttää naisena – ”Kutsukaa minua Caitlyniksi” - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensimmäinen kuva julki: Tältä Bruce Jenner näyttää naisena – ”Kutsukaa minua Caitlyniksi”

Pitkällistä sukupuolen korjausprosessia läpikäynyt Kardashianin perheen ex-isäpuoli Bruce Jenner on tullut nyt julkisuuteen naisena.

1.6.2015 20:34 | Päivitetty 1.6.2015 22:53

Entinen kymmenottelun olympiavoittaja, Kardashianin julkkisperheen ex-isäpuoli Bruce Jenner koristaa uuden Vanity Fair -lehden kantta uudessa identiteetissään.

Jenner, 65, on käynyt läpi pitkää sukupuolen korjausprosessia ja tuoreessa Vanity Fair -lehdessä hän poseeraa ensi kertaa naisena.

Maanantaina Jenner julkisti uuden identiteettinsä ja nimensä Twitterissä - uudella Twitter-tilillään.

10-ottelun entinen olympiavoittaja tunnetaan nyt nimellä Caitlyn Jenner. Samalla hän julkaisi kuvan Vanity Fairin kannesta.

Lehden kansiotsikossa lukee ”Call me Caitlyn” eli suomeksi ”Kutsukaa minua Caitlyniksi”.

pic.twitter.com/X7FvYrEH2D— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) 1. kesäkuuta 2015

Jos kuva ei näy, näet sen täältä.

– Olen hyvin onnellinen voidessani elää omana itsenäni pitkän taistelun jälkeen. Tervetuloa maailmaan, Caitlyn. En malta odottaa, että pääsette tutustumaan häneen/minuun, Caitlyn Jenner kirjoitti maanantaina ensimmäisessä twiitissään.’

I'm so happy after such a long struggle to be living my true self. Welcome to the world Caitlyn. Can't wait for you to get to know her/me.— Caitlyn Jenner (@Caitlyn_Jenner) 1. kesäkuuta 2015

Jos twiitti ei näy, näet sen täältä.

Jennerin uudesta etunimestä tihkui tietoa viikonloppuna, mutta In Touch Weeklyn väite meni yhden kirjaimen verran väärin. Lehti väitti, että Jennerin uusi etunimi olisi Kaitlyn ja mukailisi siten Kardashianin perheen K-perinnettä etunimissä, mutta väite ei pitänyt lopulta paikkansa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?