Huipputikissä oleva Martina Aitolehti esittelee seksikkäät uima-asut – Kuumat kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Huipputikissä oleva Martina Aitolehti esittelee seksikkäät uima-asut – Kuumat kuvat!

Huippukunnossa oleva Martina Aitolehti esittelee kesän rantamuotia. – Säännöllinen rytmi sopii minulle, ilman sitä olisi levoton olo.

31.5.2015 9:20

Yrittäjä, tv-persoona ja kahden lapsen äiti Martina Aitolehti, 32, on kadehdittavan hyvässä kunnossa. Kroppa alkaa olla huippuvireessä kesän triathlon-koitoksia varten, ja ihoa kaunistaa vielä vastikään lomamatkalta hankittu rusketus.

Martina on sanonut usein, ettei hän treenaa saadakseen nipistettyä senttejä vyötäröltään saati tavoittele täysin rasvatonta fitness-vartaloa. Sen sijaan hän urheilee ja treenaa liikkumisen ilosta ja kokonaisvaltaisen hyvän olon takia.

– Olen koko ikäni urheillut, mutta Victorian syntymän jälkeen aloin suhtautua liikkumiseen intensiivisemmin ja enemmän tosissaan, Martina kertoo.

Martina harjoittelee kausiluontoisesti, yleensä viitenä päivänä viikossa, riippuen esimerkiksi kisatavoitteista ja työprojekteista – tänä kesänä tavoitteena on muun muassa kaksi triathlonia. Martina herää joka päivä viimeistään kuudelta ja menee myös nukkumaan varhain.

– Minulla on aamuisin jopa kaksi tuntia aikaa ennen kuin lapset heräävät ja vien heidät tarhaan. Käyn silloin yleensä lenkillä. Yksityisyrittäjänä voin itse pitkälti määritellä työpäiväni kulkua, joten yritän aina ehtiä tekemään päivätreenit ennen kuin lapset tulevat tarhasta. Nukkumaan menen yleensä jo iltakymmeneltä, myös viikonloppuisin, joten minulla on ihan mummorytmi, Martina nauraa.

– Monen mielestä elämäni on varmaankin tosi kurinalaista, mutta säännöllinen rytmi sopii minulle, ilman sitä olisi levoton olo.

Tänä kesänä rantamuodissa lähes kaikki on trendikästä menneiden aikojen glamourista aina 90-luvun retrotyyliin.

Isoimpana trendinä kuitenkin näkyvät pikkuriikkiset bikinit.

– Ihoa vilautellaan paljon, ja varsinkin takapuolta! Alaosat ovat pakarat paljastavia, stylisti Ida Jokikunnas sanoo.

Neonvärit jatkavat ysärihenkeen, mutta 1940–50-luvuilta puhaltavat myös vintagetuulet kukkakuoseissa ja hillitymmissä sävyissä. Rantamuodissa näkyy etnohenkisiä bikinejä ja kuoseja, asusteet ovat tärkeitä myös rantapäivinä.

– Eli koruja, huiveja ja hattuja bikinien kaveriksi, niin saavutat boheemin hippimäisen rantatyylin, Jokikunnas vinkkaa.

Meikki ja tyyli Ida Jokikunnas: Neonkorallit bikinit H&M, huivi Gina Tricot. Ananas-uimapuku H&M, aurinkolasit Glitter, kengät Nelly. Vetoketju-uimapuku Gina Tricot. Keltaiset bikinit Gina Tricot, valkoinen tunika H&M, hattu Glitter.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?