Serranon perhe -tekijöiden uusi nettisarja hätkäyttää, kun alkujaksossa nähdään petollinen ex-rakas, salattu lapsi ja ruumis - Viihde - Ilta-Sanomat

Petollinen ex-rakas, salattu lapsi ja ruumis: Serranon perhe -tekijöiden uusi nettisarja hätkäyttää

Espanjalaisessa B&B Magazine -sarjassa nähdään paljon Serranon perheestä tuttuja näyttelijöitä.

Espanjalaisessa B&B Magazine -sarjassa nähdään paljon Serranon perheestä tuttuja näyttelijöitä.

Julkaistu: 1.6.2015 6:14

Kodikkaan Serranon perhe -sarjan tekijät ovat luoneet nettisarjan B&B Magazine, joka tihkuu rakkautta, rikoksia ja juonittelua.

B&B Magazine Yle Areena 1.6. alkaen

Oikeaa kesäherkkua Espanjasta tarjoaa Yle Areenasta aivan ilmaiseksi löytyvä B&B Magazine (B&b, de boca en boca, 2014– ). Siitä esitetään viisi uutta jaksoa joka maanantai.

Sarjan tekijöissä ja näyttelijöissä on paljon samaa väkeä kuin Suomessakin suositussa Serranon perheessä. Uutuus on silti melko erilainen kuin Serranon perhe, pikemminkin eräänlainen yhdistelmä siitä sekä Kauniista ja rohkeista. Serranon perheestä tuttua on onneksi lempeä, lämmin ja humoristinen ote elämään ja ihmisiin.

Taistelu päätoimittajuudesta

Rakkautta, rikoksia ja juonittelua tihkuva sarja sijoittuu espanjalaisen B&b-muotilehden toimitukseen. Liki viisikymppinen Candela (Serranon perheen Lucíana nähty Belén Rueda) luulee pääsevänsä lehden päätoimittajaksi, mutta duunin viekin nenän edestä hänen Latinalaisesta Amerikasta palannut petollinen ex-rakkaansa Pablo (Gonzalo de Castro). Muistona 20 vuoden takaisesta romanssista on yhteinen tytär Sonia (Macarena García), jonka olemassaolon Candela on salannut.

Heti puolitoistatuntisessa avausjaksossa Candela törmää juttukeikalla ruumiiseen, ja Pablo jättää väliin kihlajaisensa lehden omistajan nuoren tyttären kanssa pelastaakseen Sonian hengen. Mainioita käänteitä lienee siis luvassa.

16-osaista sarjaa julkaistaan Yle Areenassa kesäkuussa maanantaisin aina viisi jaksoa kerrallaan. Lisää lienee tulevaisuudessa luvassa, sillä toinen kausi on jo tuotannossa.

Kuvituskuva

Lisää aiheesta