Kruununprinsessa Victorialle järjestellään syntymäpäivälaulua Ruotsin unelmaparilta - Viihde - Ilta-Sanomat

Kruununprinsessa Victorialle järjestellään syntymäpäivälaulua Ruotsin unelmaparilta

Ruotsalaisille euroviisuvoittajille Måns Zelmerlöwille ja Carolalle kaavaillaan näyttävää kunniatehtävää kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlissa heinäkuussa, kertoo Expressen.

30.5.2015 17:56

Ruotsin tuore euroviisuvoittaja Måns Zelmerlöw on myös prinsessa Madeleinen suuri suosikki ja tuleva prinsessa Sofia Hellqvist kuuluu myös miehen ihailijakaartiin. Ruotsin televisioyhtiö SVT on järjestämässä kruununprinsessa Victorian syntymäpäiväjuhlaan artistiparivaljakoksi maan kahta euroviisuvoittajaa Måns Zelmerlöwiä ja Carolaa.

Euroviisuvoittaja Måns Zelmerlöw oli yhtä hymyä saapuessaan Wienistä Tukholman Arlandan lentokentälle toukokuussa 2015.­

Kruununprinsessa Victoria täyttää heinäkuun 14. päivänä 38-vuotta. Juhlinta keskittyy Öölannin saarelle, jossa on kuningasperheen kesänviettopaikka Solliden.

Illan syntymäpäiväsankaria Victoriaa, kuninkaallista perhettä ja paikalla tilaisuutta seuraavaa suurta yleisöä on perinteisesti viihdyttänyt nimekäs artistikaarti.

SVT on kertonut Expressenille yrittävänsä järjestää Victorialle esiintyjiksi ruotsalaisen unelmaparin. Heroes-kappaleella Ruotsiin euroviisuvoiton toukokuussa napanneen Måns Zelmerlöwin ja Carolan, joka voitti eurosiivut kappaleella Fångad av en stormvind 1991.

Ruotsin Måns Zelmerlöw voitti järjestyksessään 60. euroviisut Wienissä 24.5. toukokuussa 2015.­

Ruotsissa artistien terävimpään kärkeen singahtaneen Måns Zelmerlöwin keikkakalenteri on tällä hetkellä täynnä, ja miehen aikatauluihin ei näyttäisi sopivan kruununprinsessan heinäkuun syntymäpäiväjuhlat.

– Carola on tulee olemaan Victoria-päivänä mukana, mutta yritämme vielä saada Måns Zelmerlöwin mukaan kruunaamaan näyttävän lavashow’n. Emme ole vielä luovuttaneet. Se on kunnia päästä esiintymään kuningasperheelle, Kay Wiestål kertoo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?