Minttu Virtanen kertoo varikkoelämästä blogissaan: ”Pelolle en anna tilaa”

Julkaistu:

Kimi Räikkösen puoliso Minttu Virtanen kuvailee, miten päivät varikolla etenevät.
Virtanen kulkee miehensä mukana kauden kilpailuissa. Pienen Robin-pojan vanhemmat majoittuvat hotelleissa ja perhe-elämä kulkee omalla pinollaan myös kisaviikonloppujen aikana.

Minttu kertoo päivien etenemisestä Kauneus ja terveys -lehden blogissaan.

Perhe saapuu kisakohteeseen viikon loppupuolella, usein torstaina, jolloin torstain ja perjantain Minttu käyttää ystäviensä tapaamiseen, urheilemiseen sekä viettää aikaa Robinin kanssa.

– Lauantai aamu alkaa isolla aamiaisella hotellihuoneessa. Sen jälkeen laitan itseni valmiiksi. Tähän menee aikaa reilu tunti. Ferrarin työntekijä hakee minut hotellilta varikolle noin kaksi tuntia ennen aika-ajon alkua, Minttu kirjoittaa.

Minttu kertoo valitsevansa itse vaatteensa ja laittavansa meikkinsä ja hiuksensa. Muun muassa viime viikonloppuna pidettyihin kisoihin Minttu oli valinnut ylleen Herve Legerin leningin ja korkeakorkoiset Louboutinin korkokengät.

IS:lle Minttu kertoi ostaneensa kauniin käsilaukkunsa Valentinon putiikista.


Varikolla Minttu tapaa tuttujaan, nauttii Ferrarin mukana kulkevien kokkien loihtimasta herkkulounaasta ja siirtyy seuraamaan Kimin ajoa.

Aiemmin Minttu kertoi IS:lle kannustavansa Kimiä varikolla aina samanlaisella onnentoivotuksella.

– Otan lasin samppanjaa ja olen Kimin kanssa siihen asti kunnes hän lähtee autolleen ja kilpailuun, Minttu kertoi ja jatkoi:

– Aina ennen jokaista kisaa sanon Kimille ”Näytä niille”, Minttu paljasti rutiineista.

Myös sunnuntai kulkee samalla painolla, mutta tuolloin jännitys on aiempaa korkeammalla.

– Sunnuntaina jännittää paljon enemmän kuin lauantaina, mutta pelolle en anna tilaa. Lähdön ja ensimmäisen kierroksen ajan käsiä hikoiluttaa, mutta sitten jännitys helpottaa.

Kisapäivät Robin viettää lastenhoitajan kanssa hotellilla, sillä tammikuussa syntynyt pienokainen on vielä liian pieni varikon vauhdikkaaseen menoon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt