Bobby Brown ei aio ”koskaan” irrottaa tytärtään hengityskoneesta - Viihde - Ilta-Sanomat

Bobby Brown ei aio ”koskaan” irrottaa tytärtään hengityskoneesta

Bobby Brownin ja edesmenneen Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on ollut neljä kuukautta koomassa sen jälkeen, kun hänet löydettiin elottomana kylpyammeesta.

Bobby Brown pitää yllä toivoa tyttärensä toipumisesta.­

28.5.2015 23:35

Tammikuun 31. päivä Bobbi Kristina Brown löydettiin elottomana kylpyammeesta. Nuori nainen näytti kokeneen saman kohalon kuin laulaja äitinsä, Whitney Houston, vain muutama vuosi aiemmin.

Bobbi Kristina oli kuitenkin vielä hengissä. Hän ei ole sittemmin tullut kertaakaan tajuihinsa ja hänen elintoimintojaan pidetään yllä laitteiden avulla sairaalassa.

Hiljattain on liikkunut tietoja, että Bobby Brown suunnittelisi tyttärensä irrottamista laitteista. Nyt perhe on kumonnut huhut valheellisina.

– Bobby kyllä kuulee näistä huhuista, ja ne ärsyttävät häntä. Hän vihaa ihmisiä, jotka vain odottavat hänen tyttärensä kuolemaa, lähde kommentoi People-lehdelle.

Vaikka toivoa 22-vuotiaan toipumisesta ei juurikaan ole, perhe ei halua luovuttaa.

– Ei kannata uskoa väitteitä, että Bobby irrottaisi tyttärensä elintoimintoja ylläpitävistä laitteista. Hän ei tee niin koskaan. Jos on edes 0,1 prosentin mahdollisuus, hän pitää toivoa yllä, lähde Brownin perheestä kertoi.

Bobbi Kristina, 22, on ollut koomassa tammikuun lopusta saakka.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?