Ylioppilaat 2015 – Katso kevään ylioppilaiden nimet täältä - Viihde - Ilta-Sanomat

Kevään ylioppilaiden nimet – ja paljon muuta maanantain Ilta-Sanomissa

Ylioppilastutkintolautakunta on julkaissut listan kevään 2015 ylioppilaista.

Kevään uusien ylioppilaiden joukossa ovat näyttelijä Merja Larivaaran poika Aarne, Kuopion viulukilpailun voittaja Tami Pohjola ja Kristillisdemokraattien puheenjohtajan Päivi Räsäsen kuopus Juulia.­

25.5.2015 0:01 | Päivitetty 25.5.2015 7:00

Ilta-Sanomat julkaisee lähes 27 000 nimen listan maanantaina printtilehden yhteydessä ilmestyvässä ylioppilasliitteessä.

Nimilistoissa ovat ne ylioppilaat, jotka ovat suorittaneet tutkintonsa loppuun tämän kevään tutkinnossa, ja jotka myös saavat lukion päättötodistuksen. Lista perustuu ylioppilastutkintolautakunnalta saatuihin tietoihin.

Helsingin Sanomien ylioppilaskoneella voit katsoa paikkakuntasi tuoreet ylioppilaat. Ylioppilaskoneeseen pääset tästä.

Ylioppilasliitteestä voit lukea muun muassa näyttelijäpariskunta Merja Larivaaran ja Kari-Pekka Toivosen sekä ylioppilastutkinnon läpäisseen Aarne-rumpalipojan haastattelun. Aarnella tuntuu olevan tulevaisuuden suhteen selvät sävelet.

Myöskään Kuopion viulukilpailun voittajan Tami Pohjolan ei tarvitse miettiä ammatinvalintakysymyksiä, mutta seuraavaa askelta urallaan tuore ylioppilas IS:n haastattelussa pohtii: jäädäkö Suomeen vai lähteäkö ulkomaille?

Kristillisdemokraattien puheenjohtaja ja sisäministeri Päivi Räsänen iloitsee kuopuksensa Juulian valkolakista. Ylpeän äidin tytär kertoo tulevaisuudensuunnitelmistaan, joihin ei ainakaan ensi alkuun kuulu politiikka. Vain 14-vuonna esikoisensa synnyttänyt kansanedustaja Katja Hänninen (vas) on ylpeä ylioppilaaksi tulleesta Janne-pojastaan.

Päivi ja Juulia Räsänen järjestävät juhlat kodissaan Riihimäellä.­

Katso myös, kuka tuoreista ylioppilaista tähtää Miss Suomi -kisoihin. Onpahan haastateltujen joukossa myös mahdollisia olympiaurheilijoitakin.

Ahmi myös ehdotuksemme juhlien parhaista herkuista. Annamme myös oivallisia lahja- ja tyylivinkkejä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?