Riitta Väisäsen Sofia-tytär, 20, säihkyy bikinikuvissa – tältä Riitta Väisänen näytti bikineissä 22-vuotiaana - Viihde - Ilta-Sanomat

Riitta Väisäsen Sofia-tytär, 20, säihkyy bikinikuvissa – tältä Riitta Väisänen näytti bikineissä 22-vuotiaana

Entisen Miss Euroopan tytär kisaa tänään Miss Rock -kilpailun voitosta.

16.5.2015 12:32

Vuoden 1976 Miss Euroopan Riitta Väisäsen, 60, tytär Sofia Mäkkylä jatkaa äitinsä jalanjäljissä ja kisaa tänään lauantaina Miss Rock -kilpailun voitosta. 20-vuotias kaunotar on yksi kilpailun ennakkosuosikeista ja sai Ilta-Sanomien lukijaäänestyksessä lähes puolet noin 20 000 äänestä.

Finaalin kynnyksellä Sofia julkaisi Instagram-tilillään Miss Rock -kilpailun bikinikuvan. Punainen hyvin antava uimapuku paljastaa Sofian lukuisat tatuoinnit.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kun Sofian äiti Riitta Väisänen kruunattiin Miss Euroopaksi vuonna 1976, ei hänen sirossa vartalossaan tatuointeja näkynyt. Sofia onkin kertonut IS:n haastattelussa äitinsä aluksi kauhistelleen tatuointejaan.

Riitta Väisänen edusti kukkakuvioisessa uimapuvussa Miss Eurooppa -kilpailun finaalissa vuonna 1976:

Missikaunotar oli 22-vuotias, kun hänet kruunattiin Miss Euroopaksi Rodoksella Kreikassa.

Äitinsä tavoin myös Sofia on kiinnostunut hevosharrastuksesta. Toinen Sofian intohimoista on liikunta monissa eri muodoissa, kaunotar käy salilla ja tavoittelee kovaa kuntoa salin lisäksi krav magalla ja crossfitillä.

– En ole koskaan tarpeeksi tyytyväinen itseeni, aina on pyrittävä parempaan, mutta niin kai se on jokaisen ihmisen ongelma, Sofia sanoi IS:lle tammikuussa.

Myös Riitta Väisänen on julkaissut yhdessä toimittaja Kikka Isoviidan kanssa kirjan Vyötärö takaisin, jossa seurataan Väisäsen laihdutusurakkaa. Kauneutensa salaisuudeksi Väisänen on muun muassa kertonut runsaan vedenjuonnin.

Sofia Mäkkylä kertoo perheensä tukeneen häntä Miss Rock -kilpailuissa.

– Tiesin kyllä, että osallistumisestani tulee pauhaamista, mutta unelmia pitää toteuttaa. Ei saa jäädä miettimään, mitä muut ihmiset ajattelevat. Ystävät ja perhe ovat olleet minulle loistava tukijoukko, Sofia kertoi IS:lle hiljattain.

Sofian Instagram-tilillä on runsaasti kuvia sekä tämän treeneistä että niiden synnyttämistä tuloksista:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Kauniina ja hehkeänä pysynyt Riita Väisänen poseerasi IS:lle viime heinäkuussa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?