Ensitreffit alttarilla -morsian kauppaa häämekkoaan netissä – muistatko vaaleanpunaisen unelman? - Viihde - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -morsian kauppaa häämekkoaan netissä – muistatko vaaleanpunaisen unelman?

Ensitreffit alttarilla -morsian aikoo antaa myynnistä kertyneen summan hyväntekeväisyyteen Pertti Kurikan Nimipäivien innoittamana.

15.5.2015 19:45

Ensitreffit alttarilla -ohjelman morsian Miia Ezen kirjoittaa blogissaan, että myy netissä ohjelmassa nähdyn häämekkonsa.

Keskiviikkona päivätyssä blogikirjoituksessaan Ezen kertoo, että aikoo antaa myynnistä kertyneen summan hyväntekeväisyyteen.

Miia ja Olli löysivät toisensa Ava-kanavan Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa.­

– Olen seurannut euroviisuja pienestä asti, mutten muista milloin olisin ollut näin innoissani Suomen edustajasta. Minkä mielettömän mahdollisuuden Pertti Kurikan Nimipäivien pojat ovatkaan saaneet. Näin ei ole monen kehitysvammaisen elämässä. Tämä vähemmistöryhmä on sydäntäni lähellä, koska pikkuveljeni kuuluu heihin. Hän se vasta onkin maailman ihanin ihminen ja todella tullut äitiinsä. Hyväsydäminen ja aurinkoinen ihminen, Ezen kirjoittaa.

Miia Ezen myy häämekkonsa.­

Hän kirjoittaa, että hänen pikkuveljellään on ollut onni matkassa, koska hänellä on työpaikka.

– Monella kehitysvammaisella ei ole, vaikka voisivat ja haluaisivat tehdä jotain. Kuitenkin se palkka, jota heidän työstään maksetaan, on aivan naurettava. Elämiseen ei paljoa jää. Sanotaanko, että tässäkin on onni matkassa, koska he ovat tyytyväisiä siihen mitä heillä on. Meillä olisi heiltä niin paljon opittavaa, Ezen jatkaa.

Ezen on lisännyt kuvan vaaleanpunaisesta sarjan alttarilla nähdystä häämekostaan myös Instagram-tililleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Videolla Ensitreffit alttarilla -sarjan morsiamet Miia Ezen ja Viola Nygren vastaavat IS:n esittämiin parisuhdemyytteihin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?