Pink verhoutui päästä varpaisiin – ei välitä ilkeistä kommenteista - Viihde - Ilta-Sanomat

Pink verhoutui päästä varpaisiin – ei välitä ilkeistä kommenteista

Laulaja Pink on saanut kritiikkiä muuttuneesta ulkomuodostaan. Hän painottaa, ettei hyväksy kiusaamista missään muodossa.

14.5.2015 19:49

Laulaja Pinkin eli oikealta nimeltään Alecia Mooren pukeutuminen tiistaina järjestettyyn vuosittaiseen BMI Music Awards -gaalaan on herättänyt jälleen huomiota, uutisoi brittiläinen Daily Mail.

Pinkin pukeutuminen herätti jälleen huomiota.­

Laulaja sai krittiikkiä huhtikuussa, kun hänet kuvattiin mustassa iltapuvussa syöpätutkimusta tutkivassa hyväntekeväisyysgaalassa. Sosiaalisessa mediassa alkoi välittömästi liikkua ilkeitä kommentteja laulajan ulkomuodosta. Laulaja näpäytti tuolloin kritisoijiaan Twitter-tilillään.

– Huomasin painooni liittyvistä kommenteista, että jotkut teistä ovat huolissaan minusta. Viittaatte minusta otettuihin kuviin syöpägaalassa, johon osallistuin tukeakseni hyvää ystävääni Maggie DiNomea, joka palkittiin väsymättömästä työstään ja kiistattomista saavutuksistaan syöpätutkimuksessa. Mutta valitettavasti minun painoni tuntuu olevan monille teistä tärkeämpi aihe, Pink napautti heti alkuun.

–  Joten ihmiset, älkää olko huolissanne minusta. Minäkään en ole huolissani minusta. Enkä ole huolissani teistä. Olen kunnossa ja täysin onnellinen. Terve, kurvikas ja järjettömän vahva kehoni pitää nyt vain pientä lomaa. Kiitos huolenpidostanne. Terveisin Juustokakku, Pink jatkoi.

Laulaja hyväntekeväisyysgaalassa huhtikuussa.­

Laulajan tiistainen pinkki gaalapuku peitti hänet päästä varpaisiin, mutta Pink itse vakuuttaa, ettei syynä ollut se, että hän haluaisi peitellä muotojaan.

Hän on myös kieltäytynyt julkisuudessa ottavansa vastaan kiusaamista ulkomuotonsa vuoksi.

– Luulen, että ihmiset käsittivät minut väärin. He luulevat, että heidän mielipiteillään on väliä, en ymmärrä, miksi he antavat itselleen niin paljon kunniaa. Ajattelin vain, että oli tärkeää muistuttaa heille, etten välitä, Pink sanoi Entertainment Tonight -lehdelle, kun häneltä kysyttiin, miksi hän tuntui ottavan niin raskaasti sosiaalisessa mediassa kiertäneet kommentit.

Pink antaa ymmärtää, ettei hyväksy kiusaamista missään muodossa.

– En suhtaudu kiusaamiseen kevyesti, en ole ikinä suhtautunut. En ole ihminen, jota kiusataan, enkä ole ihminen, joka seuraa vierestä, kun muita kiusataan, hän napautti.

Videolla Pink kuvattuna BMI Music Awards -gaalassa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?