Euroviisut: 35 toimittajaa äänesti harjoituksissa suosikkiaan – näin meni Pertti Kurikan Nimipäivillä - Viihde - Ilta-Sanomat

Euroviisut: 35 toimittajaa äänesti harjoituksissa suosikkiaan – näin meni Pertti Kurikan Nimipäivillä

Suomalaisyhtye on saanut ensimmäisenä harjoituspäivänä Wienissä ristiriitaisen vastaanoton.

Pertti Kurikan Nimipäivät, eli Pertti Kurikka (vas.), Toni Välitalo, Kari Aalto ja Sami Helle.­

11.5.2015 23:27

Pertti Kurikan Nimipäivät esiintyi tänään ensi kerran viisuharjoituksissa Wienin yleisölle. Esctoday.com-sivuston mukaan 35 toimittajaa antoi kolmelle suosikilleen pisteitä, niin että ykkössuosikki sai 5 pistettä, kakkonen 3 ja kolmossuosikki yhden pisteen. PKN sai äänestyksessä vain 11 pistettä. Vain Makedonia jäi suomalaisyhtyeen taakse yhdeksällä pisteellään.

Katsojien arviot Pertti Kurikan Nimipäivien vedosta olivat jokseenkin hämmentyneitä:

– Yritän vielä miettiä, pidänkö laulusta, koska todella pidän siitä vai siksi, että olen kuullut sen niin monta kertaa, että olen tottunut siihen. En ole punk-fani, enkä tunne genreä niin hyvin, mutta jos punkissa pääasia on asenne on pääasia, sitä heiltä ainakin löytyy.

– Se on lyhyt, hyvin lyhyt. Se saa minut iloiseksi...oikeasti se on hyvä, mutta en ole varma, onko Suomi finaalissa tänä vuonna. Suomalaiset ja euroviisufanit tietävät tarinan, mutta televisiota katsovat tulevat kuulemaan tarinan juuri ennen laulua ja se on ohi niin pian, että he unohtavat sen, ennen kuin ehtivät prosessoida asiaa. Olen todella iloinen, että he ovat täällä, mutta pitää muistaa, että tämä on laulukilpailu

Samalla sivustolla noin 49,3 prosenttia äänestäjistä pitää Suomen esitystä surkeana, mutta samaan aikaan 23,94 prosenttia arvioi Pertti Kurikan Nimipäivien vedon erinomaiseksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?