Tätä et nähnyt tv:ssä – Arja Koriseva sekosi sanoissa Tähdet, tähdet -finaalissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Tätä et nähnyt tv:ssä – Arja Koriseva sekosi sanoissa Tähdet, tähdet -finaalissa

Tähdet tähdet –ohjelman alussa nähdyn yhteislaulun nauhoitus meni pari kertaa nauruksi.

Arja Korisevaa on tituleerattu ikiauringoksi hänen pirteän elämänasenteensa vuoksi.­

11.5.2015 10:41

Tähdet, tähdet -ohjelmassa joka sunnuntai lähetyksen alussa nähty artistien yhteisesitys nauhoitettiin hieman ennen suoraa lähetystä. Niin myös eilen.

Yhteisbiisiksi oli valittu teinitähti Robinin Boom Kah –kappale. Tanssiryhmä aloitti biisin introvaiheessa, jonka jälkeen Jarkko Ahola asteli lavalle esittäen ensimmäisen säkeen. Seuraavaksi oli Arja Korisevan vuoro.

”Ihan näätää, jäädä hyytyy tai painaa päätä tyynyy. Nyt mennään täysii, koneet käyntiin”, kappaleessa lauletaan, mutta Arjalla menivät sanat sekaisin. Hän jatkoi omin sanoin kunnes purskahti iloiseen nauruun ja valitteli, että ei muista sanoja.

Kello oli jo hieman yli 19 ja suoran lähetyksen alkuun vajaat puoli tuntia. Rautainen tv:n kuvausryhmä piti hermonsa kurissa ja biisi aloitettiin uudestaan alusta.

Arja Koriseva purskahti nauruun unohtaessaan Robinin hittikappaleen sanat.­

Toinenkaan otto ei mennyt kunnolla putkeen, mutta se ei johtunut Arjasta vaan ryhmän yhteisestä hienoisesta kohelluksesta.

Suorassa tv-lähetyksessä nähtiin salonkikelpoinen versio Robinin kappaleesta, eikä hetkeä ennen sattuneista kommelluksista näkynyt tai kuulunut jälkeäkään.

Arja Korisevalla oli pokassa pitelemistä ennen suoraa Tähdet, tähdet -lähetystä. Taka-alalla ohjelmassa kilpaillut Markku Aro.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?