Lapsettoman pin-up-mallin koskettava kirjoitus äitienpäivänä – ”Arvostakaa sitä suurinta lahjaa, jonka Luoja on teille suonut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lapsettoman pin-up-mallin koskettava kirjoitus äitienpäivänä – ”Arvostakaa sitä suurinta lahjaa, jonka Luoja on teille suonut”

Pin-up-malli Sini Ariell muistuttaa, ettei äitiys ole itsestäänselvyys.

Sini edusti näyttävänä Miss Helsingin finaalissa tammikuussa.

10.5.2015 15:18

Pin-up-malli ja Helsink-ohjelmasta tuttu Sini Ariell julkaisi äitienpäivänä Facebook-tilillään liikuttavan kirjoituksen. Päivityksensä alussa Sini kiittää omaa äitiään, joka on tukenut tytärtään pienestä asti.

– Hän on kannustanut minua jo pienestä olemaan oma erikoinen itseni. Äiti on niin sairaan aikaansaava ja upea, ettei sanat riitä häntä kuvailemaan, Sini kirjoittaa tekstissään.

Lapsettomuudestaan aiemminkin avoimesti julkisuudessa puhunut Sini muistuttaa kirjoituksessaan, ettei äitiys ole itsestäänselvyys.

– Tiedän etten itse koskaan tule olemaan äiti biologisista syistä, mutta se ei estä minua tulemasta äitini kaltaiseksi muita kohtaan. Se ettei minulle tule koskaan jälkikasvua, ei estä minua toteuttamasta suuria asioita, Sini kirjoittaa ja jatkaa.

– Toivon kaikille äideille voimia ja jaksamista arkeen, muistakaa myös palkita ja helliä itseänne siinä samassa. Hyvää äitienpäivää kaikille, suukottakaa lapsianne minunkin puolesta. Arvostakaa sitä suurinta lahjaa jonka luoja on teille suonut, Sini lopettaa kirjoituksensa.

Aiemmin nimellä Sini Tarkkinen tunnettu pin-up-kaunotar vaihtoi maaliskuussa avioeron myötä nimensä Sini Arielliksi. Sini ja hänen ex-puolisonsa Joni erosivat kahdeksan avioliittovuoden jälkeen, yhteistä taivalta pariskunnalla oli takanaan kymmenen vuotta.

Sini kertoi IS:lle helmikuussa eron tapahtuneen yhteisymmärryksessä ja että eron syynä oli lapsettomuus.

– Hyvää matkaa uuteen elämään. Rakastan sinua niin paljon, että annan sinun mennä, Sini kirjoitti Facebookissa ilmoittaessaan erostaan helmikuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?