Minttu Virtaselle ihana äitienpäiväyllätys Kimiltä ja Robinilta – katso kuva - Viihde - Ilta-Sanomat

Minttu Virtaselle ihana äitienpäiväyllätys Kimiltä ja Robinilta – katso kuva

Talvella äidiksi tullut Minttu Virtanen julkaisi kuvan ensimmäisen äitienpäivänsä juhlahetkistä.

Kimi Räikkönen ja Minttu Virtanen juhlivat tänään ensimmäistä äitienpäiväänsä perheenä. Viime kesänä otetussa kuvassa pariskunta lomailee Korsikalla.­

10.5.2015 13:01

Minttu ja F1-kuljettaja Kimi Räikkönen saivat tammikuussa Robin-pojan. Nyt Minttu jakaa Instagramissa väläyksen siitä, kuinka perheessä vietetään ensimmäistä äitienpäivää.

– Äiti on se, joka voi ottaa kaikkien muiden paikan, mutta jonka paikkaa kukaan muu ei voi ottaa. He (Kimi ja Robin) tietävät, kuinka tehdä ensimmäisestä äitienpäivästäni hyvin erityinen, Minttu kirjoittaa englanniksi.

Kuvassa näkyy ainakin voileipiä, hedelmäsalaattia, pieniä voisarvia, hilloa, maitoa ja appelsiinimehua. Pöydällä on myös ylellisiä koruja ja kelloja valmistavan Cartierin pahvilaatikko sekä valkoisia ruusuja.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kimi Räikkönen on kertonut julkisuudessa, että perheelle kuuluu hyvää.

– On hienoa kaikille, että kaikki perheessä ovat terveitä ja pojan äiti katsoo hänen peräänsä erittäin hyvin. Kaikki on mennyt kivasti. Hän on yhä erittäin pieni, mutta tekee meidät erittäin onnelliseksi, Kimi kommentoi viikko sitten.

Hän paljasti myös, että jättää vaippojen vaihdon mieluiten Mintun tehtäväksi, vaikka onkin kokeillut sitä muutaman kerran.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?