V**un puhelinmyyjät! saa jatkoa – kuinka käy Miksun? - Viihde - Ilta-Sanomat

V**un puhelinmyyjät! saa jatkoa – kuinka käy Miksun?

Puhelinmyyjistä kertova tosi-tv-sarja jatkuu, kunhan sen päätähti pääsee armeijasta.

Miksu vetää Costa Del Sol Marketing -puhelinmyyntifirmaa omintakeiseen tyyliin V**un puhelinmyyjät -sarjassa.­

8.5.2015 12:50

Onko puhelinmyynti Suomen surkein duuni? Mielipiteitä on monia, mutta ainakin puhelinmyyjistä kertova tosi-tv-sarja on löytänyt yleisönsä.

Foxilla tänä keväänä esitetty ##### puhelinmyyjät! (tunnetaan myös nimellä V**un puhelinmyyjät!) saa jatkokauden, jonka alkutuotanto käynnistyy kesällä. Ruudussa uudet jaksot nähdään ensi vuonna työnimellä V**un puhelinmyyjien uudet kuviot.

Sarjassa kuvataan Helsingin Maunulassa ja Espanjan Aurinkorannikolla toimivan Costa Del Sol Marketing -telemarkkinointifirman työntekijöitä ja pomoa, kolmikymppistä Miksua. Työnteon ohessa puhelinmyyjät bilettävät railakkaasti sekä Suomessa että Malagassa.

Miksun ja kumppaneiden seikkailut saavat nyt jatkoa muodossa tai toisessa. Miksu pääsee armeijasta kesällä, minkä jälkeen päästään varsinaisen suunnittelutyön pariin. Miksun uusista vaiheista kertova uusi ohjelmasarja esitetään Foxilla ensi keväänä.

Kanavan mukaan V**un puhelinmyyjät! -sarja on ollut Foxin hittituote. Perinteisen tv:n puolella sen katsojaluvut ovat viime viikkoina pyörineet 49 000–63 000 välillä (ks. Finnpanel), mikä ei ole lukuna suurensuuri, mutta kanavan mukaan netti-tv-käynnistyksiä FoxPlay-palvelussa on ollut yli 90 000. Tämän mukaan sarjaa siis seurattaisiin netistä yhtä paljon kuin esimerkiksi MTV3:n Salattuja elämiä (lähde: Finnpanel). Foxin mukaan sarjasta ovat innostuneet etenkin nuoret, 25–44-vuotiaat katsojat.

##### puhelinmyyjät alkaa alusta asti uusintana Foxilla maanantaina 11.5. klo 16.00.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?