Saara Aalto suhdepaljastuksestaan: ”Tyttöystäväni oli se joka painoi julkaise-nappia” - Viihde - Ilta-Sanomat

Saara Aalto suhdepaljastuksestaan: ”Tyttöystäväni oli se joka painoi julkaise-nappia”

Laulaja Saara Aalto kertoo Nelosen haastattelussa, että tyttöystävä rohkaisi häntä julkaisemaan onnellisen yhteiskuvan.

7.5.2015 11:52

Laulaja Saara Aalto paljasti viime lauantaina Instagramissa ja Facebookissa, että hänen uusi elämänkumppaninsa on nainen. Laulaja julkaisi 28-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi kuvan itsestään ja naisystävästään, jonka kanssa hän myös elää yhdessä.

– Tässä maailmassa ei ikinä ole tarpeeksi rakkautta ja iloa, ja minäkin olen liian pitkään pantannut omaa onneani, Saara kirjoitti kuvatekstissä.

Nelonen haastatteli Saara Aaltoa Big Bang -ohjelman kuvauksissa. Laulaja kertoo prosessoineensa asiaa pitkää mielessään, mutta ulostulo oli lopulta melko spontaani.

– Syntymäpäivänäni tuli vain sellainen olo, että täytän 28 ja en halua, että joudun enää pimittämään itseäni. Ajattelin, että synttäreitäni voisi juhlia sillä tavalla, Aalto kertoo.

Tyttöystävänsä Aalto kertoo suhtautuneen asiaan hyvin.

– Hän suhtautui tosi hyvin. Lopulta hän sitten painoi julkaise-nappia Facebookissa. Olin itse niin hyvällä tavalla jännittynyt. Ajattelin, että ”apua en voi.”Sitten hän oli, vaan, että ”minä painan!” Saara kertoo naureskellen.

Saara Aalto julkaisi lauantaina onnellisen kuvan itsestään ja tyttöystävästään:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös täältä.

Aalto kertoo ihmisten suhtautuneen asiaan pääosin positiivisesti.

– Näin ehkä kaksi negatiivista kommenttia Facebookissani. Olin tosi yllättynyt, ettei niitä ole näkynyt. Ihmiset ovat kyllä aika mahtavia ja on mahtavaa rakkausmeininkiä, laulaja hehkuttaa.

Aallosta yhteiskunnan hyväksyntä ja esimerkiksi tasa-arvoisen avioliittolain hyväksyminen on rohkaissut häntä.

– Siitä (laista) tulee tunne, että ei tämän (julkistamisen) pitäisi olla mitenkään erikoinen juttu. Ei minua varmaan sen takia ruveta hyljeksimään. Tietenkin on ihan supertärkeää, että ympäröivä yhteiskunta hyväksyy ja tukee sellaisena kuin on, Aalto pohtii.

– Ja kun puhutaan tuollaisista asioista kuin rakkaus. Se on niin ihana asia. Onhan ihan hullua että pitäisi edes pelätä sitä, on hienoa että Suomi on menossa eteenpäin, hän jatkaa.

Aalto kertoo osanneensa odottaa mediahuomiota, mutta yllättyi silti.

– Tajusin, että kuitenkin niitä ihmisiä, jotka uskaltavat tulla kaapista ulos on vieläkin aika vähän. Vaikka olemme suvaitsevaisia. Toivon että voin siinä olla esimerkkinä.

Big Bang! Nelosella perjantaisin klo 20.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?