Viihde

Tästä ohjelmasta Sofia Hellqvist ponnahti julkisuuteen – kohuttu Paratiisihotelli saapuu Suomeen!

Julkaistu:

kohusarja
Ennen Carl Philipin tapaamista Sofia Hellqvist tuli tunnetuksi kotimaassaan Ruotsissa tosi-tv-julkkiksena. Nyt Sofian tutuksi tekemä Paratiisihotelli-tosi-tv-sarja saapuu Suomeen.
Paratiisihotellissa kuumat sinkut tutustuvat toisiinsa hulppeissa puitteissa unelmien lomakohteessa. Sinkkujen tavoitteena on pysyä hotellissa mahdollisimman pitkään, kunnes jäljellä on enää yksi.

Jokaisen sinkun on löydettävä – tai iskettävä – joka viikko itselleen kumppani, jonka kanssa jakaa sama makuuhuone. Ilman huoneseuraa jäävä sinkku joutuu jättämään hotellin ja tilalle tulee ehkä entistä kuumempi sinkku, joka pysyy talossa pidempään.

Paratiisihotellissa pisimpään sinnitellyt sinkku nettoaa hotellista viettämästään ajasta 30 000 euroa.

Paratiisihotelli perustuu amerikkalaiseen Paradise Hotel -formaattiin, josta on nähty omat versionsa mm. Norjassa, Tanskassa, Venäjällä ja Ruotsissa.

Muiden maiden Paratiisihotellit ovat viihtyneet otsikoissa kilpailijoiden kosteiden illanviettojen ja petipuuhien takia. Ohjelmaa onkin kutsuttu Big Brotherin ja Temptation Islandin risteytykseksi.

Ohjelma esitetään Nelosella. Sarjaan haetaan 18-vuotta täyttäneitä sinkkuja. Sarjasta kiinnostuneet voivat hakea mukaan ohjelmaan täältä.

Sofia on tunnetuin Paratiisihotellin kilpailija

Ruotsin Paratiisihotelli on tullut tutuksi suomalaisille prinssi Carl Philipin kihlatun Sofia Hellqvistin takia, joka osallistui ohjelmaan vuonna 2005. Sofia pärjäsi Paratiisihotellissa hyvin ja pääsi finaaliin saakka.

Tuolloin tv-katsojat seurasivat silmä tarkkana Sofian ja toisen Paratiisihotelli-kilpailija Olinda Castiellen riitoja, joista kirjoitettiin laajasti ruotsalaislehdissä.


Tosi-tv-ohjelmaan osallistuminen ja mallinura paljastavine kuvineen saivat aikoinaan Ruotsin kuningasperheen takajaloilleen.

Sofia puolusti menneisyyttään pääsiäisenä Ruotsissa esitetyssä dokumentissa.

– On esitetty väitteitä, että perhe olisi torjunut minut, mutta kokemukseni on aivan päinvastainen, Sofia kertoi dokumentissa.

– Olen alusta asti tuntenut olevani erittäin tervetullut.

Sofia oli ensivisiitillä jäänyt myös yöksi ja muistelee kuningatar Silvian tuoneen hänelle yöpymistarvikkeita vierashuoneeseen ja toivoneen Sofian viihtyvän.

– Ja hän halasi sinua, muistutti Carl Philip.

Dokumentissa Sofialta kysyttiin suoraan myös tämän menneisyydestä tosi-tv-tähtenä ja alastonkuvien mallina.

– Siitä on jo kymmenen vuotta. En missään nimessä kadu sitä. Kaikki elämänkokemukset muokkaavat ihmistä.

– Mutta ainakin minä olen elänyt. Sataprosenttisesti, hän sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt