Spice Girlsit ja Eva Longoria vauhdissa David Beckhamin 40-vuotissynttäreillä - katso kuvat! - Viihde - Ilta-Sanomat

Spice Girlsit ja Eva Longoria vauhdissa David Beckhamin 40-vuotissynttäreillä - katso kuvat!

Ex-futistähti David Beckham juhli lauantaina 40-vuotissyntymäpäiviään riehakkaasti Marrakechissa Marokossa upeassa naisseurassa.

3.5.2015 20:37

David Beckham on viettänyt koko viikonlopun 40-vuotissyntymäpäiviään vaimonsa Victoria Beckhamin järjestämissä ylellisissä juhlissa Marrakechissa, Marokossa. Mukana juhlissa on ex-futarin perheen lisäksi ollut joukko A-luokan julkkiksia, muun muassa Victorian paras ystävä, näyttelijär Eva Longoria, joka lensi Dailymailin mukaan paikalle suoraan ystävänsä perjantaisista häistä Espanjasta.

Longorian lisäksi paikalla on ollut koko Spice Girls -ryhmä ”Scary Spicea” eli Mel B:tä lukuun ottamatta. Synttärisankari julkaisikin itsestään muikean kuvan naiskauneuden ympäröimänä lauantaisista juhlallisuuksista.

– Mahtavaa nähdä nämä ujot ja eläkkeellä olevat leidit. Ei ikinä tylsää hetkeä, Beckham kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Eva Longoria julkaisi tukun hauskoja kuvia lauantai-illan juhlista. Yhdessä kuvista hän poseeraa yhdessä Spice Girlsien Geri Halliwellin, Emma Buntonin, Melanie C:n ja Victoria Beckhamin kanssa ja riemuitsee olevansa ryhmän uusin jäsen.

– Olen uusi Spice Girl! #Latina Spice, hän kirjoitti.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Toisessa kuvassa Emma Bunton ja Melanie C hulluttelevat marokkolaisen illan tiimellyksessä.

– Liikaa hauskanpitoa Emman ja Melin kanssa, Eva Longoria kirjoitti kuvan yhteyteen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Illan juhlissa oli mukana myös Davidin ja Victorian esikoinen, 16-vuotias Brooklyn, joka on ystävystynyt äitinsä ystävän, Eva Longorian kanssa. Tämä julkaisikin myös yhteisselfien Brooklynin kanssa vitsaillen tämän valtavasta Instgram-seuraajien määrästä.

– How did this happen? @brooklynbeckham not only beat me to 1M, he now has 2M?? #DB40

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Sunnuntaina aamuyöstä juhlakalu-David julkaisi herkän yhteisselfien vaimonsa kanssa kirjottaen: ”Kiitos kauniille vaimolleni aivan upeasta päivästä x.”

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

David Beckham avasi Instagram-tilin vasta lauantaina, mutta jo sunnuntai-iltaan mennessä hänellä oli palvelussa 3,8 miljoonaa seuraajaa!

Mirror-lehden mukaan David Beckhamin syntymäpäivät jatkuivat sunnuntaina lounaalla, lahjojen avaamisella ja kamelisafarilla perheen kesken.

David ja Victoria Beckhamilla on neljä lasta: 16-vuotias Brooklyn, 12-vuotias Romeo, 10-vuotias Cruz ja 3-vuotias Harper-tyttö.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?